Ulrika Forsberg

på bättringsvägen 

Hej!:) 

Ja min dåliga uppdatering höll i sig men vi har legat sjuka hela högen jag har haft feber och varit riktigt dyngförkyld, å Villiam likaså, vi är fortfarande tussiga båda2, men de är iaf på bättringsvägen! 

Har haft så ont långt ner i magen(oftast på vänster sida) någon som oxå haft de tidigt i graviditeten? Varit öm där typ! Kommer inte ihåg att ja hade de när jag väntade ville nämligen :/ 

Men längtar ju verkligen ihjäl sig tills på torsdag å ultraljud ☺️? spännande att se den lilla bebisen för första gången å se så att allt är okej där inne 🙂 

Vad tror ni det visar sig för kön där inne? 

Alex tror ju fortfarande skarpt på tjej å jag skarpt på kille ??

Men nu ska jag fixa ihop lite frukost å sen en barnfilm i soffan under täcket, de är ju det bästa med att de e regn och rusk ute och man ligger sjuka inne! Då är ju mysfaktorn på högra nivå!:) 

Å de behövs, för shit va mer å mer ont jag får i kroppen! 

Hela ryggen upp e helt öm! Svanken känns helt sönder, fogarna orkar inte bära upp kroppen, (så att gå är fruktansvärt) å min höft/bäcken (på sidan där höftkulan sitter) klarar inte va tyngden på sidan, så jag kan inge ligga för länge på ena sidan när jag ligger ner, utan måste vända mig i sängen hela tiden, vilken retar upp magsäcken å halsbrännan blir ännu värre å de resulterar allting till otroligt lite sömn! 

Så ja, så ligger det till nu! Halva tiden kvar, heja mig! Har ni tips, så tar jag gladeligen emot!:) 

Puss ??


Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lovisa

    Jag har också haft JÄTTE ont i vä sida, vissa dagar helt förlamande typ.. Det är ligamenten som dras och växer! Å då är detta min tredje graviditet så man skulle kunna tro att allt är uttänjt och klart då men icke! Så det är inte farligt men nog så drygt! Kan även bli värre av att du bär på din lilleman, bär du på den sidan? För så är det för mig.. Väldigt kämpigt med fogarna- har lite samma men inte så tidigt som dig! Vi kvinnor är verkligen superhjältar som går igenom allt detta och dessutom ÖVERLEVER!! Kämpa på och håll ut, du kanske får lite ny energi efter UL! ❤️

  2. Petra

    Hej! Jag hade helatiden ont i vänster sida i vid min mage, och då var det min första graviditet men tyvärr slutade det i missfall i vecka 14. Lycka till med din graviditet! ?❤️

stats