Ulrika Forsberg

10 Ogilla å 10 gilla 

10 saker jag ogillar 

1. När människor bara tänker på sig själva. 

2. att helgerna är såå korta! 

3. När folk på instagram frågar samma fråga fast jag svarat på den i flera flera inlägg på instagram och bloggen redan.. ? 

4. När folk ifrågasätter allting man gör å säger.. 

5. Vänner å bekanta som säger att de ska hälsa på, så jag storstädar å fixar å förbereder, sen 5min innan (eller en halvtimme efter) får ett sms att dom inte kan komma…. Hur svårt att höra sv sig i tid liksom? Återigen till nummer 1, människor som bara tänker på sig själva och inte tänker på att andra oxå planerar å fixar! 

6. När många tror att bara för man är en offentlig människa å kanske har en stor blogg så måste man vara perfekt, nån sorts figur som måste vara en bra förebild å göra/ skriva allting rätt! Inga misstag för göras för då har man all rätt att bli utdömd direkt! Jag är ju bara jag, somvilken  annan människa som helst, jag har mina bra å mina dåliga saker, har mina egna åsikter, dagar då jag gråter å dagar då jag skrattar, ibland kämpar man för att få ihop ekonomin å ibland kan man unna sig saker! Vi andas in samma luft och är i grund å botten samma skrot å korn!:) vi gör misstag, vi ångrar oss å vi är  absolut inte värd att bli utdömd för de!!  Inte ni å inte jag!:) 

7. Att man känner att man behöver smink och fixat hår för att kunna vata snygg.. Kunde man inte bara födas med smink å plagg hår ? ?

8. Mitt tålamod.. De är sämst!! De ogillas mycke. Önskar jag hade före lite bätte sådant!:) 

9. Åka bil.. Tåg, flyg, buss, allt egentligen, har blivit såå galet åksjuk sen jag blev gravid med Villiam 🙁 

10. Sveriges straff.. Seriöst! Dom e pinsam! Jag ogillar våra låga straff här i landet! 
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
10 Gillar 

1. Att hösten kommer hit! ? såå mysigt! 

2. Att mina följare/läsare ger mig världens bästa tips å råd dagligen! Ni e bäst! 

3. blocket! Köp å sälj begagnat is the shit ???

4. Chokladpudding, mitt nya beroende ? 

5.  Skype, pratar dagligen med mamma där då hon bor i skogen utan mottagning på telefonen 😛 

6. Pyjamas å nattlinnen, de har liksom varit min dagliga outfit de senaste 2åren, haha, älskar stora stora kläder att gömma sig i (Alex skulle nog haft denna punkt på hans ogilla tabell) ?? haha! 

7. Gulliga människor på stan å överallt som törs komma fram å säga att dom läser min blogg å så, istället för många andra som bara glor, alltså då menar jag verkligen blå stirrar på en ?

8. Att ananas är såååå god så här års ?? 

9. Att tiden börjar gå så fort å det bara är 3månader kvar tills beräknat tid för lilleman att komma:) 

10. Att jag har nya spännande planer på G som ni snart får se ☺️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Liz

  Din blogg och instagram är så underbar man blir så glad av att se dina bilder. Du är verkligen en förebild för många och för mig!
  Jag är en 18 årig tjej som bor nästan högst upp i Sverige i Kiruna!! ?

 2. Maria

  Jag är nog en sån här hemsk person som stirrar när jag ser någon bloggare/känd person. Men för mig handlar det inte om att stirra bara för att stirra, utan jag är världens sämsta på att placera folk så det kan ta flera dagar innan jag kommer på varifrån jag känner igen en person ?☺

 3. Stina

  Jag håller med dig om de svenska straffen!! Jag blir så j*vla förbanad när man ser på nyheterna att en ung tjej har blivit utsatt för våldtäkt och sen får våldtäktsmannen bara ett halvår typ för att ” tjejen sov så det kan inte räknas som ett riktigt samlag” eller någon annan tramsig ursäkt de har, nej usch för de svenska straffen!!!

stats