Ulrika Forsberg

Andra morgonen nu 

Alltså detta är andra morgonen jag kliver upp 04:00…. why?! ? 

Igår va morsdag iaf:) jag mådde rätt dåligt igår:( mådde illa, yr, världens migrän och ont! Så jag låg instängd i ett mörkt tyst å kallt rum på övervåningen mestadels av dagen.

Alex och barnen överraskade med rosor och ett superfint halsband! Älskar smycken! De va så fint! 


Sen åkte vi (eller Alex o Hampus) å hämtade en ny gungställning till villiam Å Hampus!:) glada killar! 

Efter de så la Alex barnen, lagade god middag till oss sen la vi oss i soffan tsm framför en film! 

Och idag är det måndag, Alex är ledig, vi ska städa lite å försöka få litegrann gjort idag Tänke vi:) 
Å såklart lite boob uppdatering! 

Brösten är ömma, svullna å mest grön/gula (av blåmärkena) jag har tejp och stöd-bh hela dagarna. Så ringa HC och boka ett återbesök för senare i veckan. 

Men smärtan tycker jag är relativt desamma. Mest ärren under brösten jag tycker gör ont (stramar)

Kan röra mig lite mer nu iaf än innan, så de går framåt! 

Dock kan jag inte gå rak i ryggen när jag står upp, utan står fortfarande lite ”krok ryggad”

De jag tyckt varit mest jobbigt är min migrän och yrsel jag får av mina tabletter jag tar:( sen svullen och förstoppad mage, igår tog jag En mikrolax, såå skönt!

Men annars är det såå skönt att brösten är på plats 🙂 

Kolla liksom på denna före och efterbild. 

Gissa om jag är lycklig att jag gjort de trots smärtan?:) 

Just här är dom ju väldigt hård, svullen och oformad, men de va ju liksom bra i onsdags jag opererades 🙂 

??

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Malin

  Åh kommer bli så bra!!
  Känns skönt att du tycker att det är värt det! Vill så gärna göra det också, jag ser exakt ut som du på ditt före foto, man känner ju sig inte direkt som sexy-mama ? Men är så rädd och orolig över operationen och smärtan efteråt! Någon dag SKA jag göra det!!

 2. Katrina

  Hej Ulrika. Såg ditt foto via nordiskakliniken jag tror att vi opererades samma dag och av samma kirurg om din operation var den 17/5 av Patrik. Tänkte om du vara tjejen som låg mittemot mig på uppvaket. Jag var sist ut den dagen. Hoppas att allt går bra för dig.

 3. Maja

  Jag tänkte göra samma op i Landskrona på citadellkliniken när jag ammat klart. Hur lång tid efter avslutad amning gjorde du operationen? Eller du ammade kanske inte? De sa till mig att vänta 6 månader minst efter att mjölken sinat. Men jg tycker de känns som lång tid.

 4. Emelie

  Får man fråga varför du la i ett implantat?:) för Du hade ju stora själv så räcker de inte med ett lyft då eller behöver man implantat ändå? Skönt att det gick bra! Kram

 5. Eveliina

  Väntar på bilder sedan då de läkt färdigt! 🙂 visst var det hos patrik höijer du opererade dig? Får man fråga hur mycket det kostade? Vill också göra där men ska vänta tills jag fött mitt andra barn och såklart spara ihop pengar först 🙂

 6. Johanna

  Åh vilken känsla ! Jag vill göra exakt samma ingrepp, men just nu är de en pengafråga ! Men är så otroligt less på en ond rygg, skavsår på axlarna, bh-ar som inte sitter bra o skaver, bikini får man bara drömma om o kunna köpa och jag är 27år .. känner mig som en 80+ efter en dag o konstant ont !
  Förstår att du njuter till fullo nu och därför du rätt i, skit snyggt ! Kram

 7. Madeleine

  Är också sugen på det och har tittat på samma klinik som du, får man fråga vad du fick betala för operationen?

 8. Nettan

  Har du flyttat bröstvårtorna också? Är så sugen på att göra jag med, men livrädd om man måste ändra och flytta vårtgård och bröstvårtorna? Känns som att de kommer göra svin ont och se läskigt ut!

stats