Ulrika Forsberg

Är jag ensam om de?

Ni vet när man gör något å tänker att man måste vara den enda i världen som gör så!

Så kul att veta om fler gjort samma pinsamma eller konstiga eller roliga saker som en själva 🙂

När jag va liten så lekte jag alltid med dockor, då använde jag mig alltid utav Mariekex som jag la i vatten och sen mosade så de blev gröt till mina dockor 😀 och ibland fick dom bara ligga i vatten en kort stund så de blev pannkaka! Haha! Nån mer? 

Ni vet när nöden inte har någon lag och man tar sina trosor eller en strumpa för att sen torka sig me?? jag har allt för många omaka strumpor hemm! Haha! 

När mensen kommer och man går runt med papper i Trosan för man inte har något annat hemmma ? 

När man va liten och ALLTID lekte korv med bröd när man fick chips och ostbågar! ? 

Jag brukade även som liten tugga sönder ostbågen och sen spotta ut på chipsen å låtsas  att de va pizza ? ja.. jag va lite äcklig som liten! 

Berätta om något ni gjort å trott att ni är den enda i världen som gör så! 🙂 

??

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emelie

    Haha! Det med chips och ostbågarna o lägga som korv med bröd har jag alltid gjort! Godaste kombinationen med hehe. Nu blev jag vrål sugen… Sen har jag alltid tuggat min yoghurt öven om de inte finns nåt att tugga! Haha åh min mamma slickade alltid på sin chokladkaka när hon var liten för att hennes brorsor inte skulle ta den.

stats