Ulrika Forsberg

Babyshower

Alltså wow!! Vilken dag!:D 

De blev en tidig tripp ner till Ikea, de e 20mils resa så vi startade i tid!:) 

Där handlade vi (eller snarare jag) 😛 alldeles för mycke egentligen! Skulle bara handla lite smått, kuddar å en matta å lite barnsaker, så hade en budget på 4000:- å som vanligt så sprack den! Vi gick 2varv nere på Ikea och ett varv uppe, sammanlagt blev de 6000:- så de gick inte riktigt som planerat! Men fick mycke bra!:) 

När vi ska hem e jag såå less! Irriterad som sjutton på syrran å mamma hela bilresan hem, just för att jag hade sååå jäkla ont I kroppen, ville typ grina bara! Haha! 

När vi kommer hem så blir jag överraskad av min familj med världens finaste babyshower! Alltså, jag hade aldrig aldrig ens kunnat gissa de! Alltså jag va så lycklig (fast jag tror ja visade de lite klent, för jag hade så ont) haha! Men alltså, jag har haft de så grymt jobbigt sista tiden så dehär gjorde verkligen mig så glad! ? vilka fina människor jag har i mitt liv! Vilken underbar familj, nu i efterhand gråter jag, när jag fått sätta mig i soffan å slappna av å ta in allt! Åh! Tack tack tack världens finaste ni som gjort detta till mig! 

Ni e fantastiska å underbara ❤️❤️❤️❤️❤️ 


Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats