Ulrika Forsberg

Blandande känslor 

Jag ligger i sängen, helt slut! Som jag brukar börja mina första inlägg, att skriva hur trött, slut å less jag är! 

Men alltså.. Nu börjar jag verkligen gå i botten känns de som.. Jag grinar för jag e så trött! Grinar för lite allt möjligt.. Känns som ingen förstår mig.. Hatar kroppen just nu! Min egna kropp strejkar! Orkar inte gå upp för trappan, orakar inte stå upp många sekunder! Kroppen kliar! Magen är hård och ivägen, och jag är klumpig å går som en pingvin, jag hatar allt litegrann nu.. 

Jag vill sova, slippa ha ont, få tillbaka ork.. Jag vill bli mig själv igen.. Och vill verkligen verkligen att dehär ska vara över nu! För jag känner mig hel knäpp och helt väck! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Du är verkligen inte ensam! Är i v35 och ligger fortfarande kvar i sängen och klockan är 15:34.. Är så less på det här och längtar så tills jag känner som mig själv igen. BM frågade igår vad jag såg fram emot mest efter förlossningen och jag svarade: att få känna mig som mig själv.. haha. Tror hon frågade mer om vad jag såg fram emot med bebisen xD

  2. Evelina

    Hej fina Ulrika! Vill bara säga dig något som jag tycker att vi gravida borde få höra mycket oftare. Du är JÄTTEDUKTIG som kämpar på. Det är ingen lätt sak att behöva offra hela sin kropp och sitt liv i 9 månader åt att vara gravid! Tvärtom. Jag mår också stundtals enormt dåligt och är sjukt less, men vi ska verkligen ha cred för det jobb vi gör och för allt vi står ut med. Mammor är bäst <3 Kram!

stats