Ulrika Forsberg

Födelsedagsfirande

Denna hela blev det inget bloggande:(

Jag har varit såå fruktansvärt trött, noll ork till någonting, känns som att mitt blodvärde sjunker ännu mer. Jag skulle bara vilja få lite ork och energi!;)

Någon som har något förslag på vad jag kan ta förutom blutsaft och hemofer?:) 

Men i lördags orkade jag iaf med kalas till vår älskade mamma!:) vi alla hennes barn la till pengar å sen köpte vi ett soff-set och soffbord på Ikea 🙂 

Shit vilken skillnad de blev i hennes vardagsrum!:) 

Mamma anade ingenting, hon va inte hemma på morgonen, så jag bad hennes Karl lägga ut nyckeln till mig så jag Å Alex kunde ta oss in å montera upp allt innan mamma kom hem igen!:)

Sen på eftermiddagen när mamma kom hem så va alla (utan 2) av hennes barn med respektive och barn  gömda i sovrummet och sofforna stod monterade och middagen i köket å massa fika!:) 

Så hon blev väldigt överraskad! 

Så lyckat! Å så glad mamma:) 

Men shit vad jag va slut efter denna dag ? 

Före 

Å efter!:) 
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Å nu så ligger jag å har morgonmys med min lilla prins framför en film, ska snart kliva upp å göra lite frukost!:) 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marie

    Hej.. Vilken underbar blogg ? Jag är i samma v.27 nu med no3 och med no2 va jag också sådär trött och yr. Det visade sig att jag hade b12 vitaminbrist ? Fick tabletter mot det och blev så mkt piggare ? Idé att kolla? Lycka till.. Extra roligt att läsa din blogg då vi verkar ha BF ungefär samtidigt ??

  2. Camilla

    Jag hade exakt samma problem med mitt järnvärde! Jag käkade sjukt mycket persilja och spenat så gick det upp till det bättre! Jag kunde aldrig ta tabletterna, och blitsaft var så sjukt äckligt! Så pröva det en vecka iafl ?, hoppas det blir bättre!

  3. Jessica

    Hej. För att ta upp järn krävs C-vitamin. Läkarna glömmer oftast att säga detta. Boosta dig själv med det, apelsin, broccoli PAPRIKA innehåller väldigt mycket c-vitamin. Sen innehåller pumpakärnor jättemycket järn ??

stats