Ulrika Forsberg

Fråga på!

Nu har det varit ett tag sedan sen jag hade en frågestund! 

Så har ni några frågor? 

Bra fråga på!:)
Btw älskar dagens outfit, sååå sköna! Länk längst ner ?? 


Jeans hos Bubbleroom (skönaste jeans jag ägt) 
Svart topp hos Bubbleroom
Vita skor hos Ellos

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emelie

  Hej Ulrika!
  Du har en så fin blogg där du blandar mycket familj, inredning och ärliga personliga inlägg. Jag undrar om du kanske vill lägga upp en före/efter bild på dina läppar där man ser hela ditt ansikte?:)

  Sen undrar jag om det finns något mer du skulle Vilks/kommer förändra med dig själv? Jag skulle vilja göra vissa förändringar och tycker man ska göra det man vill!
  Kram

 2. Sarah

  Hur hanterar du folk som skrivet negativa eller nedlåtande kommentarer? Tar du åt dig eller rinner det bara av?
  Kram till dig!

 3. Hanna

  Hej!
  Jag har en fundering om bröstoperationen.. Har nämligen själv bokat tid nu i början av juli & jag har två döttrar varav den minsta på 10 månader. Hur gick det för dig med eran yngsta? När kunde du börja bära/låta han klättra på dig osv? Hur ”snabbt” gick den värsta smärtan över? Btw blev det så jäkla bra på dig, du är superfin verkligen (både innan & efter såklart) ?

 4. Mikaela

  Du skriver ibland på snapchat att du åker hemifrån för du orkar inte med det, hur menar du? Är det att du och Alex bråkar eller? För barnen kan ju inte riktigt rå för att de är jobbiga när de är så små. Missförstå mig rätt här 🙂

  Hur brukar ni dela upp sysslorna hemma? 🙂

  Älskar din blogg <3

 5. Lisa

  Hej!
  Jag undrar vilken klinik du kollade på i Skåne när du skulle bestämma vart du skulle operera dig ?
  Älskar din blogg !!! 😀

 6. Hanna

  Hej!
  Tack för en super bra blogg älskar hur du skriver om er vardag, jag har själv två barn i samma åldrar och känner igen mig så mkt! Nu till frågan, Hur aktiverar du din stora grabb om dagarna när ni är hemma? Hur är han utvecklingsmässigt? Pratar han mycket? Min kille i samma ålder har en såååån energi och är sjövild i mellan åt och ska göra allt tvärt om och lyssnar inte och pratar inte så mkt så det är svårt att räcka till för båda!

 7. Amanda

  Guud såg att du gjorde lipfiller. Vart gjorde du det? Hur mycket la du in? Hur mycket kostade det? Vill med göra i Östersund!

 8. Sara

  Hej Ulrika ! Undrar hur ni tänker kring fler barn nu när Du gjort ingreppet ? Om d blir fler önskar du dig en liten tjej lr pojke ? 🙂 Undrar då jag Själv har två små lika gamla som dina , och funderat själv på att operera brösten . Men vi e nog inte helt klara med barn , vill nog ha en till om några år 🙂 älskar din blogg !

 9. Tilda

  Hej! Hur kommer det sig att så många bloggare vägrar markera reklaminlägg korrekt? Antar ex att din operation var sponsrad med du vill inte skriva ut att den är det. Jag tycker att det ger både dig och din sammarbetspartner låg trovärdighet. Gillar din blogg för övrigt.

  1. ulrikaforsberg

   Jag markerar mina inlägg som är sponsrade! Varför andra bloggare kanske inte gör de kan jag inte svara på!
   Jag har iaf betalt för min bröstoperation! 🙂 så tråkigt att du trodde annat!
   Men tack iaf 🙂

 10. Nina

  Hur är din känsel i bröstvårtan efter bröstförstoringen och lyftet? Hur lång tid tog det innan du kunde bära/lyfta dina barn efter op?

 11. Jasmine

  Hej!
  Tack för en bra blogg! Funderar på att göra en bröstoperation efter mina två graviditeter. Finns det något negativt du upplevt med din operation?
  Vad fick man när man skulle sövas, var det en mask över näsan?

  Kram

 12. Elsa

  Hur var din barndom? Vilka speciella minnen bär du med dig? Vad var bra och mindre bra när du växte upp?

 13. Amanda

  Mer om ditt smaskiga privatliv mer! Före/efter bilder på din operation.. hur länge blir du/Alex hemma innan ni börjar jobba & lämnar ungarna på dagis. Blogga mer fina du! Kram!

 14. Charlotte

  Har du många kompisar i Ås?
  Vad gör du om tio år?
  Tror du att det kommer bli fler barn? Eller är du nöjd med två?
  Tack för en superbra plogg och det bästa med bloggen är att du kan visa alla sidor. Allt är inte rosa och fluffigt. Kram

stats