Ulrika Forsberg

Godmorgon

Godmorgon! Shit vilken huvudvärk jag har? 

Alltså erat stöd och all eran push, ni e verkligen helt underbara som människor som är så snälla och gulliga mot mig! Såna som er får världen att vara bättre! 

Jag önskar att jag va mer som er, och de jobbar jag på:) 

Hur somhelst så tänkte bag va förklara en sak. 

Dehär med att jag och Alex valde att ha gemensamma lösenord och inte dricka alkohol eller gå ut sålänge de behövs. 

Jag förstår de ni säger med att man inte borde ska ha det så. Men de är en lösning som vi skulle vilja testa, den kanske funkar skitbra på oss:)

Genom att ha gemensamma lösenord tycker inte vi är att man tappar bort sig själv eller inte få vara sin egna individ. Vi tycker inte att vara en egen individ sitter i att ha Facebook privat. Så vi tycker de är en smart och trygg grej att göra mot varandra! Vi har inget att dölja så får oss spelar de ingen roll. Å bara av att göra en sån sak tycker jag är mycke bevis på att man verkligen inte har något att dölja!:)

Sen att inte dricka alkohol sålänge de behövs. De ser jag inget negativt med? Alex brukar dricka alkoholfritt och tycker de smakar likabra, å får han minnesluckor av att dricka alkohol, ja varför då göra de och riskera såna grejor som precis hänt? Att tex en tjej ska påstå att hon varit med honom å han inte kan ge ett ärligt svar, för han inte kommer ihåg? De e ju jätte jobbigt för både honom och mig. 

Såhär skriver Alex om sina minnesluckor 


Å när de gäller mig så har jag inga som helst problem att va utan alkohol, de e något jag bara ser fram emot! 
Å detta med stt inte gå ut, då menar vi på krogen! (Va ska man dit å göra nykter ändå?) sen har ingen av oss varit på krogen mer än kanske 2gånger på 3år, så de blir inte så stor skillnad direkt ? men man kanske vill dra ut tsm nångång, vem vet!:)

Vi kommer ju fortfarande gå iväg å göra enskilda grejor såklart!  Men vi kommer också göra mycke tsm, eftersom vi också är bästa vänner så vill vi göra saker ihop som vänner och inte bara man å fru. 

Så jag tycker inte vi håller varandra fången eller låter oss själva vara egna individer. För mig sitter inte egen individ att gå på krogen Å va full och ha privata saker på Facebook. 

Så jag hoppas detta hjälper. Å allt bli tippropp! 

Only one way to find out ???


Min snygga outfit hittar ni hos Bubbleroom via länkarna här nedan:) ?? 

Jeansen är väldigt stretchig och mjuka, såå sköna, jag har storlek M (38) ni hittar dom här ?? Jeans

Tröjan e såå fin! Denna tog jag L på just för jag har större byst och inte vill att den ska vara för kort!:) det är en tajt med stretchig modell!:) ni hittar den här?? TOPP
??

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Tove

  Jag och min sambo har haft varandras lösenord i princip hela tiden vi varit tillsammans (7 år). Aldrig varit nått problem. Jag känner inte att jag inte får ha ”mitt eget” och det gör inte han heller. Vi berättar ju ändå allt för varandra och har inga hemligheter heller. Vi dricker inte heller alkohol och festar aldrig. Alkohol tror jag är boven i många draman. Men så länge man är öppen och ärlig med varandra, kör med öppna kort och inte har något att dölja så märker ju den andre de också och därav byggs förtroende upp! Så jag tycker det är helt rätt ni gör!? Hoppas allt går bra för er!

 2. Bella

  Fan va Nice!!
  Så har jag och min man oxå! Jag tog bort alla sociala medier för 4a år sen. Och han fb för de är många äktenskap som gått isär pga de frestelser som finns där så lätt tillgängliga.

  Vi går inte heller ut.. va ska vi ut på köttmarknaden som vi kallar de att göra.

  Vi är oxå bästa vänner! Folk förstår inte för dom inte upplevt själva antagligen.

stats