Ulrika Forsberg

Inredningsstil ⭐️

Jag älskar så många olika Stilar på inredning! Men mest tror jag är den varma mysiga känslan! Lite huston style! Insydda knappar på tygstolar, mörka golv och ljusa väggar! Beige får de att bli varmt!:) sen mycke stora speglar för att få en större och mer öppen känsla 🙂 

De finns så mycke fint i alla olika stilar verkligen!:) 

Men jag är så nyfiken! Vad har ni för stil? 

Kan vi inte göra en rolig sak? Jag vill verkligen veta lite mer om er läsare, se hur ni har det hemma:) kan ni inte lägga ut en bild eller flera på hur ni bor på instagram och sedan hashtagga #minstilhemma så jag kan se hur ni bor!:) skulle vara så kul att få en liten inblick hos er!:) 

Kom ihåg att ha öppen profil bara då jag kan se ? 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carro

    Vilken rolig idé 😀 jag känner som dig, jag gillar flera olika stilar. Som när jag ser dina bilder, då vill jag göra om direkt fast jag nyss gått över på mer svart/grått i olika nyanser 😛

stats