Ulrika Forsberg

Jag vill bara vara själv… 

Ja, jag har varit lite dålig nu på uppdateringsfronten, men jag har haft riktiga skit-dagar! 

De e semestervecka å man ska va glad å ha kul! De va iaf vad jag hade planerat… 

Men istället kan jag typ gråta för ingenting å ligga i sängen exakt hela dagen om jag fick välja.. 

Jag har haft så otroligt ont! Höger ben går typ inte att lyfta! Känns som något hänt i ljumsken! Jag har typ värkar som strålar i hela ryggen! 

Jag är spyless på att vara gravid egentligen.. Har gått upp 3kg (vilket absolut inte är mycke) men jag har ren panik! Jag tycker jag ser äcklig och ful ut! Inga kläder passar, fötter å ben sväller! En runda på stan känns som att mina vader å fötter ska brinna upp eller explodera! Sen lägger man sig på kvällarna med krämper i benen! 

Nätterna sover ja Max 2timmar sammanlagt! Varför är lite blandat, Alex snarkar å låter, Villiam låter, jag måste kissa typ 15gånger och har värk i hela kroppen å kan inte ligga still..

Jag känner mig ständigt less och trött! 

Blir deppad Å bitter.. Å just dom stunderna så känner man oxå att man bara vill va själv, man vill skilja sig! Orkar inte me att leva med någon riktigt!  För man är så missnöjd med sig själv och  situationen man är i..

Igår hade vi barnvakt och skulle iväg och äta middag med Alex kompis på stråket, jag sminkade mig och gjorde mig iordning, när vi stod vid dörren och skulle åka så bara orkade jag inte, Alex fick åka själv och jag gick och la mig klockan 8! Så kul hade vi.. 

Ja, så är läget just nu! Därav lite dålig uppdatering av mig!:( 
Just nu ligger jag iaf i soffan ich tittar på nån dokumentär om Olof Palme! , ska göra mig något att äta å sen lägga mig här igen!:) 
Som sagt , magen växer. Är nu i vecka 23 (22+3) 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Min femte graviditet var hemsk foglossning från helvetet,ligament värk i livmodern fick åderbråck i ett ben och värk.Men nått man lärt sig efter 2 ggr var att stödstrumpor var ett måste tyvärr.
  Man grät varje dag men man skrattade också efter man släppt på trycket man får helt enkelt tillåta sig att gråta och vila och sen hålla på så.
  Att vara gravid är inte lätt vi bär trotts allt på ett liv?allt är värt det till slut.
  vet iaf hur det känns och kämpa på och ta emot all hjälp du kan få jag var alltid van att göra allt själv men min nya man till lät mig inte att städa alls?frustrerande när man inte kan städa eller gå ut man sörjer typ men det är ju inte för alltid. Så bara försök och vila och så ordnar det sig kramis❤️

 2. Isabelle

  Men så ska man väl inte behöva må i 9 månader?1 Går det inte att få nån hjälp? Sådär mår jag när jag har pms, det är förjävligt och man blir verkligen som förbytt. Du är förövrigt jättefin så oroa dig inte över utseendet! Men det andra låter jätte ledsamt. Hoppas det blir bättre!

 3. Nataliew

  Vet du vad man FÅR ligga i sängen hela dagen fast det är sol och man egentligen vill göra annat. Ta hand om din kropp så mycket du kan för din egen skull men också för din familjs skull. Det är bra att va ensam så man får ladda batterierna! Du blir nog gladare då när du får vila (: har man ont och känsliga fogar måste man lyssna på kroppen! Annars kan man förvärra och få mer ont efter graviditeten. Hitta på nått roligt att göra där du kan vila samtidigt. Köp stödstrumpor också, sååå skönt!!

  1. Felicia

   Det är helt okej att ha skitdagar, det har vi alla men för min del kändes allt tusen gånger värre när jag är gravid. Förstår dig kring vikten också, det är känsligt och sällan möts man av bra kommentarer när man pratar om det för ”man är ju ändå gravid” men det innebär inte att det är en dans på rosor.
   Ett tips till dina ben och fötter är stödstrumpor, jag fungerar inte utan dom. Det känns som man ska brinna upp men dom hjälper otroligt.
   Hoppas du känner dig bättre snart.

 4. Sophie

  Klänningen är kanon fin på dig! Jag hade tuff graviditet och förstår hur det är att kämpa. Tycker det är kanon att du är ärlig för att att vara gravid är ingen dans på rosor alla gånger. Det är ju värt allt slit och kämpande i slutändan när man får ut sitt lilla knyte.

 5. Sophie

  Fy jobbigt! Klänningen är kanon fin på dig! Jag hade tuff graviditet och förstår hur det är att kämpa. Tycker det är kanon att du är ärlig för att att vara gravid är ingen dans på rosor alla gånger. Det är ju värt allt slit och kämpande i slutändan när man får ut sitt lilla knyte.

 6. Sophie öhman

  Fy jobbigt! Klänningen är kanon fin på dig! Jag hade tuff graviditet och förstår hur det är att kämpa ? tycker det är kanon att du är ärlig för att att vara gravid är ingen dans på rosor alla gånger. Det är ju värt allt slit och kämpande i slutändan när man får ut sitt lilla knyte. ?

 7. Josephine

  Åh känner så igen mig!! Är gravid i v.32 och så skönt att läsa att det finns fler därute som vaknar x antal gånger per natt och vaknar ständigt av sambons vidriga snarkningar!! Kämpa på och håll ut. Tack för en fin blogg 🙂

 8. Stina

  Hej, blir ledsen då jag läser hur du beskriver din graviditet och väntan på ett barn. Du har ju nämnt att du tidigare haft svårt att bli gravid och gått på utredning för detta, då blir jag förvånad över hur negativt du ser på denna graviditet samt hur det var med villiam. Borde du inte vara överlycklig och ödmjuk över att du i överhuvudtaget hade förmågan att bli gravid? Jag kämpar själv med att bli gravid och blir uppriktigt ledsen över att läsa hur du ser på det. Jag skulle ta allt det där tusen gånger om för att tillslut få mitt barn. Snälla försök att fokusera på det istället för det negativa, jag förstår att det kan vara svårt men för en som kämpat länge för att bli gravid utan framgång så är det inte kul att läsa hur du svartmåla din graviditet. Jag skriver i all välmening, inget elakt påhopp.

  1. Micaela

   Oj vilken fruktansvärd kommentar! Bara för att du är ledsen och längtar efter en graviditet behöver du inte skuldbelägga Ulrika. Det är skitjobbigt att vara gravid, både psykiskt och fysiskt. Att skriva om det och göra det acceptabelt att prata om är både bra och viktigt! Bara för att vissa har svårt att bli gravida betyder det inte att de inte har rätt att vara skitless på att må dåligt. Du kommer förstå den dagen du blir gravid!

 9. Evelina A

  Hej Ulrika! Vill bara säga att ni absolut inte ens ska tänka tanken på att skilja er nu. Det kommer göra både dig och Alex mer deprimerade… Tänk istället på hur bra ni kommer ha efter graviditeten med två barn och en ännu bättre familj. Graviditeten är bara en liiten stund utav ett barns liv, Tänk istället positivt på hur det kommer att bli efteråt!! Det kommer göra situationen lättare för er också!!

 10. Victoria

  Du är fantastisk! Du fixar det här!! <3
  Har du provat en TENS-apparat? Jag har ganska nyligen börjat följa dig, älskar verkligen din blogg och instagram. Jättefin och du verkar vara en riktigt din människa. Dåliga dagar har vi alla <3

 11. Mikaela

  Hej Ulrika! Jag har följt dig sedan pH.. Och fastnade direkt för dig. Du är så härlig & så fin! Ville bara in här och säga hur fin och vacker du är i gravidmagen. Du ska inte alls behöva må dåligt eller känns dig ful. Finns ingen vackrare än dig själv. Kom ihåg det! Sen tror jag att Alex också tycker likadant. Du kommer tillslut få det vackraste man kan få här på jorden. Ha huvudet högt och tänk bara på allt positivt istället. Lovar att det hjälper. Prova säga minst tre positiva saker om dig själv en gång om dagen så ska du se att du mår mycket bättre 🙂 det är lätt att allt negativa tar över ibland och man mår inge bra. Men försök! Njut av tiden och se ljuset i tunneln, du är så himla vacker och fin precis som du ser ut nu. En stor bamseKram till dig!!

stats