Ulrika Forsberg

Kärlek att gå på

Åhh.. Kolla in dessa underbaringar jag fick hem för någon dag sedan ? jag beställde ett par adidas superstar Till mig och ett par likadana till ville! Ifrån footway ( första gången jag beställt därifrån) å snacka om snabb och smidig leverans! Såå nöjd! Kommer bli några fler beställningar i lite fler olika modeller å färger helt klart, älskade verkligen dessa adidasskor! =) 

Villiams är så lättsamma att ta av och på, dom sitter jätte bra på honom och han har lätt att springa runt i dom (inte alls klumpiga som många andra skor kan vara) 

Är verkligen glad att de fanns lika skor till vuxen å så pass små barn, så kul att matcha på stan ju 😉 

Så ja, jag vill verkligen tipsa er om dessa skor! Både till er själva och era barn! Grymt sköna! Inte för varma, perfekta vår/sommarskor!

Jag är supernöjd!:) 

Ni hittar dom HÄR 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats