Ulrika Forsberg

Leka och lära

*Sponsrat* 

Jag tänkte visa er en superbra produkt jag fick hem idag, Nämnligen den söta lilla ”puppy” som inte är en vanlig nalle, utan en nalle som våra barn både har roligt med och lär sig mycke av på samma gång! Sen är den ju såklart gosig att bara krama om:) 

Den är för barn från 6månader upptill 36månader+ och den är unik på de viset att den har 3olika nivåer! 

Ja de går alltså att ändra olika ”grader” att lära sig på ju äldre de blir! 

Man kan sjunga me och man får lära sig färger och kroppsdelar! 

Min son älskar den och skrattar alltid varje gång han trycker igång den, Jag tycker själv att den är helt fantastisk! 
De är ju så viktigt att våra barn får leka precis hur de vill! Å de e ju fantastiskt att de kan lära sig något på samma gång! 

Jag själv hade en sån otroligt bra uppväxt, jag va hemma med min mamma tills jag började skolan, jag gjorde aldrig annat än att leka med alla mina dockor och nallar, trots att jag har 8äldre syskon så kom jag ihåg att jag älskade att leka mycke själv på mitt rum, jag ville ha mitt egna ”space” å oj så kul jag hade!:) te-bjudningar och tårtkalas!:) 

Lite som min son idag, han gillar att sitta inne på sitt rum själv och bygga med alla klossar och spela med alla melodier och ljudböcker han har där inne! 

Så eftersom denna nalle nu blivit min Villiams favoritleksak, så vill jag ju då såklart tipsa alla er om den till era barn !:) 

Att dom har kul och får leka å lära på samma gång e ju fantastiskt!:) 

Ni kan gå in och läsa mer om just denna prudukt HÄR och massor av andra såklart:) 


Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats