Ulrika Forsberg

Lyxkväll

Godmorgon!:) 

Jag och ville ligger nybadade i sängen, de va en tidig morgon vid halv6 å en mycket vaken natt, så huvudvärken hade smugit sig på där på morgonkvisten, så ett bad gjorde oss susen!:) 

Denna natt så har bebis i magen varit helt galen, jag har aldrig varit med om de förut, de bara sparkade å rörde sig, fötter som stack upp överallt från magen, jag va så illamående:/ de va inte mysigt å inte kul, bara obehagligt!:( å han ligger ju så långt ner, vilket gör de jobbigt! Menmen, några veckor kvar, peppar peppar!:) håll ut!:) 
Igårkväll kom mamma in sen bjöd jag henne på middag i stan, vi åt 3rätters och sen gick på bio, vi såg bridget Jones baby (jag såg den för andra gången) haha! Men den är såå bra, så de gjorde inget! 🙂  så mysigt att gå på stan med min fina mamma en sen, fin höstkväll å bara ta det lugnt utan stress!:) behövligt! 

Å idag ska vi ut ich handla litegrann bara innan hon åker hem!

Igår på posten så fick jag även hem nya gardiner som ska sätts upp i matsalen (ska visa bilder sen) och ett stort paket med kläder till ville från ett helt nytt varumärke! Å shit vilka snygga kläder, jag blev helt fascinerad!? ska ta massa bilder å visa er senare idag! 

Missa förresten inte att titta in på mina klipp från gravid vecka för vecka, ännu ett nytt kommer ut i morgon. 

jag vill jätte gärna att ni kommenterar å skriver vad ni vill se/höra i klippen, jag har blivit lite idé-lös :/ så behöver era tyck å tänk 🙂 

Men här medan kan ni se alla mina tidigare klipp! 🙂 

?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats