Ulrika Forsberg

Människor skrämmer mig..

Som alla kanske vet så skrev ju jag ett inlägg för någon dag sedan om Alex och mig (att han va med en annan tjej och så) 

Hela historien är här! 

Jag fick ett meddelande av en tjej där hon påstå att min man dansat, kysst, burit runt och frågat henne om dom ska ligga, 

Min första reaktion va såklart klump i magen å förkrossad av att ens läsa det! 

Alex sitter bredvid mig så jag visar honom de direkt! 

De som gör mig rädd/arg är hans reaktion, han blir helt ställd och säger att han inte kan ha gjort de, men saken är den att han säger att han har minnesluckor, å han kan inte svara på om de är något han gjort eller inte, men han säger att han aldrig sett tjejen förut å han kommer inte ihåg någonting å kan absolut inte Tro på de hon säger.. 

min reaktion när han säger ”jag tror inte” ”jag vet inge” 

Blir ju som att jag tar saken som ett solklart ”de har hänt” 

Så jag blir förbannad, säger åt honom att dra härifrån annars gör jag å barnen de, så han åkte iväg, han sov i bilen då. 

Ja, jag kastade ut honom! För de va så jag reagerade! 

Veckan gick, tjejen skrev mer till både mig och Alex, han grät å va förstörd! Han sa att om han kunnat gjort så på fyllan så va jag värd nån bättre, han skulle vara nykter livet ut, han blev rädd för sig själv av tanken att han kan ha gjort något sånt (fast han absolut inte kunde tro att han hade gjort de) 

Jag sa åt honom att skriva till tjejen å fråga Vafan hon höll på med om han nu inte trodde de va sant. 

Han gjorde de, å hon skrev att de va sant såklart… 

några fler dagar gick.. 

då sa jag åt Alex att han får väl fråga alla 16killar som han va me på båten, nån måste ju sett någonting om de hänt, de va ett killgäng som hängde ihop hela kvällen och en tjej som påstår att dom kysstes mitt på dansgolvet.. 

Alex skrev till alla killar! 

Ingen hade sett någonting, men dom kände igen tjejen. 

Denna tjejen hade tydligen varit dryg med killgänget där, hon gick fram hela tiden och sa att hon kände igen Alex, dom bar bort henne å hon kom tillbaka hela tiden, dom drygade sig me henne genom att hela tiden bära bort henne för att hon skulle fatta vinken att dom inte ville att hon skulle hänga me dom. Hon tog illa vid sig av deras skämt!

Men de va allt.

Jag har alltså killarnas ord mot en tjejs. 

Så ja, visst! Hon kanske snackade skit tänkte jag! 

Sen skrev jag lite mer med tjejen att jag tyvärr inte trodde på henne då jag har 16st ord mot 1 å att jag tror de är hon som hittat på allting! Alex skrev till henne också Att hon jävlades med honom för att hon fick dissen. å plötsligt blockar hon både mig och Alex på insta och Facebook. 

När hon gjorde de så kände jag direkt att hon va en idiot! Hon måste ha ljugit om allting! Annars så står man bara för vad man sagt! 

Så jag tror allt hon sagt e skitsnack! 

Jag hörde mig för om tjejen också för att få reda på vem hon va, å enligt folk så bör ja inte lyssna på henne. 

Å snackar hon skit å hittar på för att fick dissen?! Alltså då blir ja fan rädd, hur kan man göra så? Hur kan man hitta på skit å vilja förstöra en familj??? Då är man ett psykfall!!!

Idiot!! 

Visst Alex har minnesluckor, men han är stensäkert att han inte kan ha gjort något sånt, han hängde me 16 andra killar (å ingen sett någon men känner igen den ”dryga tjejen”) 

Jag kommer aldrig 100% få reda på sanningen, men 98% av mig tror dendär tjejen är full i skit!! Varför blocka? Å alla sätt hon skrev på så skrev hon emot sig själv, hon kände igen Alex å va så emot otrohet?! För mig hänger inte de ihop, är man emot de så gör man ju ingenting me en sten full människa som har fru å barn..  för å sen skriva till mig om de? Att man är emot otrohet? Han talar emot sig själv.. 

Jaja, allt e en jävla karusell! 

Men allt är löst mellan oss här hemma! 

Förtroendet sänks ju såklart.. 

men vi har hittat lite sätt för att få upp dom! 

För det första så ska vi båda ge fan i att gå ut och ge fan i alkohol, sålänge de behövs. 

Vi ska ha samma lösenord till alla våra sociala medier, så både jag å Alex kan gå in på varandras Facebook/insta etc..

Sen göra mer saker ihop.. 

de e några saker vi valt bägge 2. 

De kan bara bli bättre! 

Så jag reagerade strakt när tjejen skrev. 

De kanske va dumt mot Alex? Men hur hade ni reagerat? 

Å jag delar ju alltid med mig av allt till er, så de va ju en självklarhet när de gällde detta också.. 
Såhär skriver tjejen 

Nu har hon även bytt namn och profilbild och heter såhär 

Såhär skriver Alex 

Å som sagt, Alex vänner bara skrattar åt henne å säger att hon har jävligt livlig fantasi. Å att hon tjatar på Alex att hon kände igen honom bara Å va allmänt jobbig.

Hur hade ni gjort? Å trott? 
Jag väljer faktiskt att tro på Alex, hans vänner och faktan jag fått om andra angående tjejen.. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Klaudia

  Intressant att läsa kommentarerna här.

  Jag tycker det mest anmärkningsvärda är att din man lider av minnesluckor men ändå säkert kan säga att si eller så skulle han aldrig göra. Inga ”CP grejer”, eller hur han uttryckte det
  Det är ju kanske vad man själv vill tro, men allt faller ju på just den detaljen: att man faktiskt inte vet.

  Att tjejen ifråga blockat er osv betyder ju egentligen ingenting. Har själv varit i liknande situation.
  En kille jag träffade, och kände sen långt tillbaka, visade sig ha en flickvän. Då gjorde jag precis som tjejen i ditt inlägg.
  Jag tog reda på och kontaktade killens tjej.
  Jag tyckte hon hade rätt att veta. Visste av erfarenhet att killen ifråga var ”strulig” av sig,
  Och det visade sig stämma.
  Dem hade haft problem med detta tidigare i sitt förhållande osv. Hon blev ändå glad att jag hörde av mig, dem planerade barn osv.
  Jag säger inte att din kille är svinig på det sättet men ibland ligger det mer bakom än att någon ”bara” vill jävlas.

  1. ulrikaforsberg

   Ja självklart är de så. Men av vilken anledning ska jag tro en person mot 17stycken? Ingen annan har sett någonting å hon påstår att dom hånglat helt öppet på ett dansgolv. De för mig är fruktansvärt konstigt om ingen skulle ha sett något. Så de är 17st mot ens ord änsålänge! Då måste jag ju gå på de som de flesta säger.

  2. sandra

   Fast om du läser från början så säger tjejen att hon kände igen honom redan på båten, även hans 16 vänner säger exalt likadant. Så det fattar väl vem som helst att hon med avsikt raggade på honom för att hon ville ha lite fame. Sen om det har hänt något eller om hon hittar på det är en annan femma. Men kom inte och säg att hon inte visste för det fattar ju vem som helst. Hpn hade planerat att få vara lite häftig och förstöra mellan ullis och hennes man. Sen är han absolut inte oskyldig i detta helt säkert
   Men väljer ulrika att förlåta honom så gör hon. Och han pratar om det som hänt och svarar på ulrikas frågor. Och det gör inte tjejen som helt plötsligt blockerade. Självklart tror man mer på sin man då..

 2. A

  Jag brukar inte läsa bloggar men hamnade på din via Instagram och kände att jag ville skriva några ord. Det där med förtroende och tillit är svårt och så olika från person till person. Det gäller att hitta lösningar som passar just er. För ca 1,5 år sedan, precis innan vi skulle gifta oss, var det en tjej på högstadieskolan, där både jag och min sambo jobbade, som sa att han sex-messade med en tjej på skolan. En tjej som han även var tränare åt. Jag bröt ihop men han lovade och svor att det var lögn. Han hade skickat nått sms men bara ang träningar. Någon dag senare gick tjejen det gällde till kuratorn och sa att det kompisen sagt var en lögn. Jag valde att tro min sambo men något med min magkänsla låg och gnagde. Vi gifte oss i början på februari. 13 dagar senare fick min man sparken från skolan då de fått utskrifter och bevis på att allt stämde. Min värld rasade! Min man grät, bönade och bad mig att stanna. Det var bara nått enstaka mess, sa han (även det var en lögn visade det sig senare. Ca 1500 sms i månaden i 3,5 månads tid). Han älskade bara mig och ville leva med mig resten av livet! Jag var i chock men valde att ge det en chans, mest för våra barns skull (nu kan jag för mitt liv inte förstå det). Han fick ett nytt jobb men jag mådde jättedåligt och litade inte på honom för fem öre. Jag bad honom att han skulle visa mig sina specar från Telia, men det fick jag definitivt inte, jag fick ju lita på hans ord. Under våren det här året växte min magkänsla att något var fel och mycket riktigt, i maj kom jag på honom med att messa och träffa sin kollega i Östersund. Då kastade jag ut honom men det struntar han totalt i nu. Det jag vill komma fram till är: lita på din magkänsla. Din man försöker iaf bevisa svart på vitt att han inte har något att dölja. Då är det antagligen så. Men…. ibland kan det vara väldigt svårt att ignorera det där lilla tvivlet som ändå ofta finns kvar och då kan det vara bra att ta hjälp utifrån. Att samtala med en tredje opartisk part som kan ge lite nya infallsvinklar. Det passar inte alla men det är ju aldrig fel satt testa om de saker ni prövar nu inte hjälper. Jag önskar att jag själv gjort det efter första händelsen. Så om tvivlet finns kvar, vänta inte för länge med att söka andra vägar att rätta till det. Jag hoppas verkligen att ni reder ut det och att du kan lita fullt ut på din man igen. För det är så otroligt viktigt!
  (Ber om ursäkt för en väldigt låååång kommentar)

 3. Charlotte

  Det där messet låter som en absolut lögn! Hon kan inte ens stava korrekt. Verkar vara helt snurrigt. Det där ser ut som ploj. Du kan lita på Alex o detta fall, säker. Lägg inte tid på sånt där. Det ni kommit fram till, lösen och ingen alkohol, jättebra! Är det så ni känner ska ni göra så. Strunta i vad andra skriver. Gör det ni mår bra av. ❤️

 4. Mikaela

  Jag va också på den kryssningen och kände igen din man.Men det va dagen efter och alla grabbarna va uppe på däck i solskenet.Han såg inte bakfull.Verkar vara en knäpp tjej som bara vill ha uppmärksamhet.Vad skönt att du och din man löst det hela och litar på varandra.

 5. Anna

  Hej sms låter som en klassisk lögn.” Hej jag vet inte vem du är eller din man ” säkert? Sen stt hon ville göra rätt för sig genom att berätta det? Nej tror inte på det ett dugg. Det låter som enbart lögner. Ha det bäst !!!

 6. Amanda

  Lev som ni brukar och låt varandra gå på fester, behåll era lösenord! Ni har barn och jag tror inte att han skulle riskera att förlora sin familj.. Men det är ju bra att ni försöker stärka erat förhållande iaf.

 7. Denise

  Hej Ullrika.
  Skönt att de löste sig. Va tvungen att kolla hennes facebook. Ser ut som en helt ny profil. Och 12 vänner? Känns lite ovanligt bara.

 8. Mikaela

  Jo lita på din man! För det första så ljuger hon i textmeddelandet. Cinderella far ju inte till Åbo utan Mariehamn/ åland

 9. Lm

  Härligt att ni fixar det här. Men att sätta såna gränser är så kränkande, att inte få gå ut, inte dricka, att ha varandras lösenord? Visst ni är gifta ni älskar varandra bla bla Men vi är också egna individer. Jätte viktig att få vara en egen individ. Inte bara vara någons fru eller man eller mamma… Spärrar håller inte ett förhållande. DU ska inte försöka ”hindra” honom från att vara otrogen, det blir som en besatthet för dig sen, vilket kommer få dig att må jätte dåligt. Jag tror inte Alex skulle bedra dig… Ska man gå vidare måste man släppa det här o nu och inte kasta det här mellan varandra hela tiden. Njut av nuet tillsammans här o nu. Mvh en som blev bedragen konstant

 10. Malin

  Fy vad jobbigt för dig ❤️ Gå på din magkänsla och gör det som får dig och din familj att må bra. Stora kramar!

 11. Marie

  Klart du ska lita på din man! Hon verkar bara snacka skit. Hon är väl sur för hon fick nobben och klarar väl inte av att få ett nej. Fy vilken hemsk människa ? Otäckt!!! Ta hand om er ❤️ Kram på er ❤️

 12. Rebecka

  Men fy vilken hemsk tjej! Hur kan man ens komma på idén! Tragiskt liv hon måste ha ? Ta hand om din familj & ert förhållande så ska du se att ni löser det här! ?

 13. Sanna

  Folk är så sjukt konstiga!!
  För många år sedan blev min nu man uppring mitt i natten av sin bror som hört från en kompis att Jag skulle ha haft ihop det med en annan kille på en fest… (som aldrig skulle hända!!!)
  Min man gick å la sig, jag frågade vad de handlade om å han sa inget.
  Nästa dag berättade han vad hans bror hade sagt men han själv var cool lugn! Tror de kan ha med att han vet att jag aldrig skulle göra så.. men jag dricker heller inte så myk (aldrig haft minnesluckor) sen kom vi fram till att jag aldrig varit på de stället någonsin på en fest Eller druckit i närheten av datumet…..
  Så, som sagt, folk hittar då fan på vad som helt! . Och folk man inte har En Aning om vilka dom är.. så jävla konstigt!!!!!!
  Hejja er! ❤️

 14. Carolin

  Jag hade valt att tro på honom. Du verkar ha en jätte fin man, var rädda om er och ta inte varann för givet. Men däremot om erat förhållande ska funka måste ni jobba med tilliten till varandra. Ni måste kunna lita på varann för att kunna leva i ett kärleksfullt och stabilt förhållande. Om samma lösenord online, funkar för er så är det bra. Men JAG tycker inte att det ska behöva vara så. Ni är två egna individer som behöver få ha ett privatliv och min upplevelse av det är för att kunna kontrollera varandra och det ska man inte behöva göra. Men hudvudsaken att ni mår bra tillsammans ? Kärlek och lycka till er!

 15. Birgitta

  Tycker du ska lita på dig själv och ge Alex en chans att vinna din tillit. Extra plus för att ni hittar era egna vägar tillbaka tillsammans. ? Även om du är öppen mot oss är det här erat att hantera på erat sätt.

 16. Carro

  Jag hade valt att tro på honom. Du verkar ha en jätte fin man, var rädda om er och ta inte varann för givet. Men däremot om erat förhållande ska funka måste ni jobba med tilliten till varandra. Ni måste kunna lita på varann för att kunna leva i ett kärleksfullt och stabilt förhållande. Om samma lösenord online, funkar för er så är det bra. Men JAG tycker inte att det ska behöva vara så. Ni är två egna individer som behöver få ha ett privatliv och min upplevelse av det är för att kunna kontrollera varandra och det ska man inte behöva göra. Men funkar det för er, så är det eran lösning. Hudvudsaken att ni mår bra tillsammans ? Kärlek och lycka till er!

 17. Karolina

  Jag brukar aldrig kommentera bloggar jag läser faktiskt, men nu måste jag.

  Helt ärligt känns det som att tjejen bara är ute efter att förstöra. Kanske bitter över att ha blitt nobbad på kryssningen och ville hämnas? Men inget hon skriver känns särskilt trovärdigt.

  Ha en fin sommar, ta hand om varandra era små barn och vårda kärleken ❤️

 18. Madde

  Guuuud! Solklart att hon bara vill ha uppmärksamhet för att du har många följare eller what ever. 15 minutes of fame typ. Försökte väl antagligen ragga upp honom, men blev dissad & lackade. Jisses. Tror på Alex!

 19. Tilda

  Hon säger att hon inte har någon aning om vem du/ni är, men ändå skriver hon till dig – alltså vet hon vem du är lol…. solklart att hon ljuger!!

 20. Mathilda

  Lita på honom tills han bevisar motsatsen, om han inte gjort något finns ingen anledning att inte lita på honom. Tillit är de viktigaste, lita på honom tills han bevisar något annat.

 21. Caroline

  Om fler berättar att de inte sett någonting samt att din man berättar att att inget har hänt är det nog det som du får gå på. Nu är det bara för Alexander att jobba upp tilliten igen, så du känner att du kan och vågar lita på honom. Det är mycket jobb men jag tror ni båda kommer klara detta!

  Tack för att du delar med dig av ditt liv till oss.
  Stor kram från Göteborg

 22. Olivia

  Jag tror på Alex! Och hade det varit min egen sambo som det hade hänt hade jag trott honom också med tanke på vad alla Alex kompisar säger? Visst förstår man att tilliten är långt ner men skönt att ni ska jobba på det och att allt är löst för eran och barnens skull!?? Kram på dig!! ?❤️

 23. Sara

  Spelar ingen roll vad alla andra tycker och tror. Gå efter din egna känsla! ❤️ Känner du att du väljer att tro på din man så gör det å försök ”släppa det”. Förstår det kan vara svårt. Kram på dig!

 24. Maria

  Jag hade reagerat precis som du, men i slutändan tagit samma beslut och stannat för att bygga upp förtroendet med min partner ?? Ett förhållande är mer värt än någon idiot som ska komma och förstöra i ett förhållande.

  1. Annelu

   Om Alex skulle ha gjort ngt så borde ju de här 16 vännerna ha sett ngt eller märkt något på Alex. Faaan vad läskigt alltihop är! Vilken jävla brud som vill förstöra en familj på det där sättet.. Du skulle frågat va fan hon vill!

 25. Feisa

  Så som du reagerade hade jag med gjort!! Och att du tror på din man och hans vänner är det bästa du kan göra för allt talar om att det hob skriver inte är någon sanning i det alls. Vilka idioter det finns!!

  Ta nu en lugn sommar och njut av familjen och spendera så mycket tid ni bara kan tillsammans både med och utan barn och gör sånt nu tycker är kul 🙂

  Har själv en man och två små barn och har varit med om en liknande sits förut men efter något år litar vi på varandra till hundra procent och kärleken mellan oss är mycket starkare.

  Mvh // Frida

stats