Ulrika Forsberg

Mitt hjärta slits sönder :(

Vi har haft en mysig morgon här med bad och pannkakslunch! Sen ställde sig ville i en stor plåt-hink typ, en ölhink som stod på altanen, han vickade baklänges å fick hink-kanten rakt på hakan:( så de börja Blöda å han fick en jack rätt in i hakan! 

Herregud vad mitt mammahjärta slits sönder alltså! Över ändå en sån liten sak.. Man blir helt förkrossad! När man ser sitt älskade hjärta, sitt allt! Skrika å gråta å hålla sig för hakan som blöder.. Fy:( 

Jag tog iaf en kall trasa och försökte hålla lite där, ville fick sitta på köksbordet med mig och äta vindruvor och banan ur fruktskålen, så fick jag honom på lite andra tankar!:( 

Vi tog med oss lite frukt upp i sängen och satte på hans favoritfilm på tven! Min gosiga lilla prins! Han ligger bredvid mig helt lugn å tittar på filmen å tillslut somnar! ❤️ 


🙁 mammas plutt ❤️ 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats