Ulrika Forsberg

Något så gott!


”Inlägget är i samarbete med nutrilett”


Hej alla!

Idag ska jag tipsa er om massa gott ifrån nutrilett.

Vet ni vad nutrilett är? Vad de säljer?

Här kommer lite kort info:)

Nutrilett är mest ledande inom kategorin vikt!

De finns många studier som visar att nutrilett gett en god effekt av viktnedgång.

Dom har ju bla protein-bars och smoothies/ ready to go drinks, som är sååå goda! Alltså de roliga är att jag har aldrig gillat sånahär nyttiga bars eller smoothies tidigare, jag har försökt hittat några jag gillar som smakar relativt lika de onyttiga:P haha, men jag gav upp hoppet, sen när jag va gravid med Hampus så hade jag sängborden fulla med godis å onyttigheter, så jag åt hela nätterna typ! Då handlade Alex hem några bars och la dit istället, å 2st blev mina favoriter! Alltså Jag älskar dom och kan ha de istället för godis! Perfekta att ta istället för något annat onyttigt när man blir sugen!

Dessa två är iaf favoriterna 🙂

Sen så köpte jag faktiskt deras ena smoothie   För en vecka sedan för den såg otroligt god ut, å jag blev positivt överraskad! Otroligt god och mycke smak! (Ett tips är att ha den i kylskåpet så den blir kall då är den ännu godare) 🙂


Nutrilett är ett kalorisnålt val, ett bättre alternativ och kunna ha lite kontroll över sin vikt! De innehåller mycke vitaminer, mineraler å protein så det är ett perfekt litet mål att ha i väskan när man är hungrig och inte tillgång till mat just då:)

Å perfekt att slänga i sig när man har bråttom å inte hinner nåt annat (som min man är expert på)


Å till saken nu..:)

Jag har iaf ett samarbete med nutrilett nu där jag verkligen vill tipsa er om att gå in på denna länk här ?? LÄNK och signa nyhetsbrev! Då får ni vara först att se nutriletts black Friday DUNDER erbjudande (ett stort och grymt erbjudande) och såklart så är ni alltid först att få alla andra erbjudanden å kampanjer och dessutom 15% rabatt på hela sortimentet ??

De kommer ha grymma kampanjer å erbjudanden så de vill ni INTE missa!:)
&

/img_6160.jpg”> Så glöm inte att signa er nu för att vara först att få ta del av Black Fridays stora erbjudande HÄR???

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats