Ulrika Forsberg

När man sett fram emot nåt..

Godmorgon! 

Natten har jag legat vaken, fått ca 1-2 timmars sömn sammanlagt!  Har haft jätte svårt att andas, halsbränna, klåda på kroppen å sen inte legat skönt, så har vridit och vänt mig! Så på nåt vis så önskar jag att jag fick en sovdos varje dag så man låg däckad å helt väck fram tills de e dax att föda:P 

Men vi va iaf bort till barnmorskan nu på morgonen! Lillen växer som han ska å hjärtat låter så fint! Och huvudet ligger fortfarande neråt! 

Mina värden är dock bara dåliga som vanligt, men nu ska vi försöka göra något åt dom å få upp dom tills det är dax! 

Har man låga värden så ökar de risken för depression efter/under graviditeten och ökar risken att man förlorar mycke blod under förlossningen och såklart blir man ju jätte slö å trött! Verkligen 0 energi!:/ så man vill ju såklart få upp de så snabbt dom möjligt!:) 

Jag ska till sjukgymnasten nu idag också, å försöka se om vi kan göra något åt mina hemska nervkläm! 🙂 

Så nu ska vi tänka positivt å försöka få allt att gå framåt!:) 

Men de tråkiga är att jag Hade sett fram emot min Stockholmsresa i morgon så mycke, träffa andra bloggare på loppi och gänget på kontoret! Hade ju varit så kul! Men tyvärr så blir det ingen tripp alls för mig, då jag inte ens orkar gå upp för trappen här hemma eller ta mig ur sängen så känns de verkligen som ja bara behöver vila upp mig. Jag blir så stressad av flyg/taxi å Stockholm också, (lantis som man är):P så de känns säkrast att bara ta det lugnt nu när man är påväg att rulla in i vecka 37. 

Men jag får försöka tänka positivt där också, att nästa gång jag träffar dom så får jag ta me lilla bebis förhoppningsvis!:)

????? 

Men nu ska jag försöka natta lilleman för en liten tupplur, så även jag kan få lite sömn:) 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats