Ulrika Forsberg

Nattinlägg

Hej ifrån mig mitt i natten.. Klockan är 02:32 å jag ligger vaken (vilket jag gör de flesta nätter) just pga jag har såna otroliga krämpor/myrkryp i mina ben/vader samt halsbränna! De är såå jobbigt! Önskar jag Kunde få något för sömnen, för jag är ju såå trött! 

Har nån av mina läsare haft/har samma problem? Å Fick ni isf ta något mot sömnen? Mot halsbrännan tar jag omeprazol, vilket gör underverk! Fick tipset av min syster 🙂 otroligt bra! Å jag rekommenderar dom starkt till er som också lider av hemsk halsbränna:/

Annars då? 

Här rullar de på, vi är friska, lite snoriga å så, men de är sånt som man brukar va halva hösten å vintern känns de som:p så inge smittsamt eller så, bara ett gäng snoungar som vi är :D! 

E så ledsen att jag missade bloggeventet i helgen:( skulle ju så gärna velat vara där! Så typiskt att bli sjuka hela familjen just DEN helgen:( så tråkigt!:( 

Så denhär helgen vart ju verkligen att bara sova å kurrera sig! Välbehövligt vart det ju iaf! I morse vaknade ville så tidigt och vi va såå trötta, då vi åkte och åt lite hotellfrukost, kändes som man laddade om batterierna på nytt, sista dagen på helgen och allt!:) efter frukosten så åkte vi hem igen å la oss i sängen allehopa å somnade om nån timme! när vi vaknade så lyste solen och finvädret hade kommit fram, så vi gick ut och hoppade lite studsmatta allehopa. Senare kom 2 vänner och Villes lilla kompis på besök å va här hela kvällen! De va mysigt:) å oj va grabbarna lekte å hade skojj!:) snacka om att Villiam somnade som en stock när Jamie hade åkt hem:D haha! Så söt! 

Jag och Alex tog oss ett bad sen och va uppe ett tag till, la Oss kanske runt 00:00, då vaknade Villiam också och bara skrek Å grinade! Och de kändes som han gjorde de i en evighet (vilket var säkerligen 30min också) vet inte om de är mardrömmar eller så, de är så hemskt, å tröstar man honom så känns det som att han skriker värre, jag är den som typ får panik, blir rädd och tycker de e jättejobbigt att se honom så, så jag reagerar så att jag typ låter arg å bara ”MEN VAD ÄR DET!???!” 

Medans Alex är den lugna sorten å ska trösta å ha världens bästa tålamod typ! 

Men efter långa å många minuter så somnade han och vi allehopa tillslut, å nu ligger jag här vaken själv… Eller lillebror i magen ligger vaken också känner ja:) 

I morgon är det måndag igen! Spännande att se vad dagen har att erbjuda oss!:) 

Vad väntar er trista måndag? 🙂 

(Bilder från idag) 

(Bilder ifrån resten  av helgen) 🙂 

?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Paulina

  Jag vill vill vara tipsa dig om att du kan äta magnesium för myrkypen i benen. Jag öed väldigt mkt av det när jag var gravid med sonen men magnesium hjälpte och har hört många som blivit hjälpta av det. För sömen kan du få lergigan utskrivet, det fick jag av läkaren när jag var gravid just för att få sova mer än 2 timmar per natt.

 2. Therese Svensson

  Hej! Gillar din blogg mkt 🙂 när jag var gravid med min son fick jag lergigan mot illamående. En ”biverkning” var trötthet. Jag blev så trött o sov hur tungt o mkt som helst. Kanske det skulle funka för dig?

  1. LB

   Hej! Var gravid samtidigt som dig förra gången, redan tidigt i min graviditet hade jag så stora sömnsvårigheter som gjorde att jag kunde ligga vaken i flera dagar med endast halvtimme till en timmes sömn varje dag. Jag blev knäckt till slut. I v17 blev jag sjukskriven och fick lergigan utskrivet. Jag tog en tablett, och aldrig mer säger jag. Jag somnade hur gott som helst på den, mem har aldrig i hela mitt liv varit så yr när jag vaknat så jag nästan trillade ner för trappan och dagen efter var jag däckad, mer eller mindre okontaktbar. Läskigt värre!! Så efter den dagen gick jag med inställningen att jag hellre låg vaken hela graviditeten än var däckad!! Var fortsatt sjukskriven tills lillan föddes. Men hade önskat att jag reagerat bättre på medicinen och fått lite mera sömn än jag fick! Men jag hoppas att du får den hjälpen du behöver, för jag förstår verkligen hur du känner! Kram

 3. Sara arvehell

  Ja är gravid med min nr 6?, har haft en väldigt jobbig graviditet med foglossning och sömnproblem, Ja är lite emot sömntabletter osv, men ja fick en tablett som ej är beroende framkallande som heter lergigan. Den funkar bra, man blir lite lugnare i kroppen och lättare att slappna av. Prata med din läkare?, läser din blogg varje dag, lycka till med bebis och vilken härlig familj du har❤, kram

 4. Fridha

  Klart du kan få nått för sömnen. Ja hade samma problem när ja väntade kid. Fick insomningstabletter som ej va skadlig för bebisen. Funka perfekt! Utan sömn funkar inget. ???

 5. LR

  Att han vaknar och skriker om nätterna kan vara nattskräck. Hade min son när han var mindre och dottern brukar ha det ibland också. Det står att det blir värre när man rör vid dom och försöker trösta. man ska mer bara vara där och se till så dom inte gör illa sig om dom börjar kasta sig åt sidan och så om dom sitter upp. Lite läskigt är det för det ser ut som att dom är vaken men egentligen sover dom. Jag är som dig, jag stressar upp mig och vill veta vad som är fel medan sambon är den lugna ?

 6. Viktoria

  De låter som att villiam kan ha nattskräck om han skriker värre när ni försöker trösta. Min son William hade nattskräck när han va 2 och skrek också hysteriskt upp till 30 min. Tyvärr så kan man inte trösta och helst ska man inte röra dom alls. Bara hemsk nog va brevid dom tills barna somna om. Om han får de där varje natt och ni märker att de kommer samma tid, väck han ungefär 5-10 min innan de väntas komma och ha en vaken en stund och sen låta han somna om ifall de finns möjlighet 🙂

stats