Ulrika Forsberg

Ny vecka 

Hallå! 

Idag va det måndag igen. 

Helgen bara sprang iväg, åkte till Sveg i fredags, och hem igen på lösdagkväll, så igår så strosade vi på hemma lite, sen åkte jag till min kompis i Åre. 

Och idag har jag haft en mysig dag med mina två hjärtan här hemma, varit ute och städat gården, lekt, iväg och handlat och bara haft en bra dag!:)  

Nu ligger jag här uppe i sängen med villiam, han somnar nog snart, och jag ska gå ner och äta något och sen packa min väska inför i morgon, för i morgon åker jag ju till Stockholm och På onsdag är det operationsdax ?? sååå taggad!:) 
??

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Natta

    Så jäkla tråkigt att du lovar att vi skulle få ” vara med” på förberedningarna och dina tankar runt denna operation men inte hört något fråns i måndags och idag är det fredag. Har verkligen sett fram emot att få höra om allt, då jag själv vill göra detta! Hoppas allt har gått bra.

  2. Jessica

    Ska bli så kul att ”hänga” med när du opererar dig! Jag har haft tankar på bröstförstoring i flera år, läst massor och lyssnat på poddar så snart är jag redo att boka konsultation! Stort lycka till fina du!

stats