Ulrika Forsberg

Se hela min förlossning

Hej!:) 

Denna dagen började me sjuk tandvärk så därav ett akut besök hos tandläkaren 😛 visade vara tandhalsen på 2tänder som krånglade :/ 

Men sen så har de inte varit så mycke mer, jag Och Hampus klev upp ur sängen vid halv12! Haha! Tröttmössor 

Men ni har väl inte missat att hela min förlossning finns att se va?:) 

I detta klipp filmar vi oss från att dom tar hål på hinnan och tills jag är helt öppen 


Och här får ni se från att jag är helt öppen å har krystvärkar tills han är ute 🙂 

Å känsliga tittare ska inte titta! Sen finns det risk för att man kan tro det är en porrfilm om man tittar utan bild ? haha! Inte kul att höra sig själv, stön å skrik! Men de bjuder jag på! Allt för er mina fantastiska läsare ⭐️☺️?

?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maja Fredriksson

  Hej! Jag är 16 år och undrar lite om förlossningar, jag vill jätte gärna ha barn när jag är äldre. Men jag går runt och bär på en rädsla för att skaffa barn/ föda, jag vet att du bara kan prata utifrån dina erfarenheter men undrar om du har något bra tips så jag slipper gå runt och tycka de är läskigt, gör de så ont som alla säger? Kan man inte kissa ordentligt på flera dagar? Jätte tacksam för svar ?

 2. Anna

  Som förlossningsrädd var det inspekterande att ta del av din förlossning.
  Fråga dock: använde du någon lokalbedövning vid utdrivingssledet?

 3. Inna

  Jag började störtgråta när han kom ut! Så otroligt fint! O du var verkligen väldigt väldigt duktig! Lycka till med allt!

 4. Annika

  Shit här sitter jag och är gravid och känslig och såg precis din förlossningsfilm! ? Grät som en bebis!?? Så underbart fint! Till sommaren blir det min 4:e förlossning! Hoppas den blir lika underbar som din ❤️

 5. Fia

  Alltså finns det något finare! Blir så berörd. Var det stor skillnad på din första och andra förlossning? Jag ska föda mitt andra barn nästa år och hoppas innerligt att värkarbetet går lite snabbare xD

 6. Malin

  Alltså WOW! Vilket underbart filmklipp, jag grät som en liten bebis! Vad stark du är!! Grattis till er fina son! Kram

 7. Johanna

  Vilken superwomen, cool lugn under förlossningen trots som smärta! Önskar jag också var sådär lugn under min förlossning. Vilken cool tjej du är ?? Och stort grattis!! ??

 8. Cassandra

  Åh vad jag grät! ? så fint! Har inga barn själv men kom på mig med att tänka att ”det vill jag också göra en dag!”
  Stort grattis ❤

 9. Jeanette

  Att vara så lugn under krystarbetet vill jag också kunna vara. Har fött tre barn och alla tre ggr har det varit så intensivt då jag bara haft lustgas. Men det är jobbigt att ta ut sig så hårt i förväg för att sen knappt ha energi kvar till krystandet ska starta. Så detta är värt för mig tänka på inför nästa gång 🙂

  Jättefin film!

 10. Rebecca

  Men vad fint! Har inget barn själv men vad jag grät av detta klipp! Så grym du är! Men jag har alltid trott att de liksom ”hystade” upp bebisen på mammans bröst så fort ungen kom ut, men detta tog ju lång tid ändå.
  All lycka till!

 11. Evelina

  Åååå Gud vad jag gråter!! Helt underbart! Tack för att du delar med dig av detta underbara ögonblick!
  Själv när lillen kom skrek jag bara att jag skulle dö ? Tack underbara du! ❤️❤️?

 12. Sara

  Grattis! Och BRA kämpat! Jag kunde inte sluta kolla på Alex! Fascinerande att se hur killen reagerar och ”känner” ! Coolt! Skulle också ha velat se min egen film(filmade dock inte)
  Men jösses vad många du hade i rummet!
  På båda mina förlossningar hade jag 1 barnmorska. Världens bästa Pia hade vi!
  Hoppas du mår bra och er första tid är fin. kram!

 13. Sara

  Grattis! Och BRA kämpat! Jag kunde inte sluta kolla på Alex! Fascinerande att se hur killen reagerar och ”känner” ! Coolt! Skulle också ha velat se min egen film(filmade dock inte)
  Men jösses vad många du hade i rummet!
  På båda mina förlossningar hade jag 1 barnmorska.
  Hoppas du mår bra och er första tid är fin. kram!

 14. Nathalie

  Åh vilka lyckotårar jag fäller nu!! Det finns inget finare än att se ett barn födas! Och jag måste bara säga att herre min Gud vad duktig du var!! ❤️❤️ Vilken superwoman du är! Jag ska kolla på klippet igen för det boostar mig och jag känner sådan glädje när jag ser det..
  Stor kram till dig o din underbara familj.

 15. Hanna

  Jag är beräknad i Januari och var lite rädd för att kolla på din video om förlossningen då jag väntar första barnet. Men herregud du gjorde mig mer taggad inför förlossningen nu! Vilken super kvinna du är och vad glad jag är att jag såg den här filmen.
  Stort grattis till er alla ?

 16. Emelie 23 årig tvåbarnsmamma

  Gud va fint! Väldigt fint att du delar med dig av det. Fick mitt andra barn i april detta året, men känns som igår när jag såg ditt klipp.
  Bra kämpat och stort grattis till tillökningen!

 17. Rebecca

  Men åh ? vi väntar på ett lillasyskon och är så spänd på att få gå igenom detta en gång till. Så otroligt modigt att lägga ut denna film eftersom detta är något av de mest personliga och privata någon kan vara med om. Men tack för du vågade för nu känner jag mig lite lugnare inför min andra förlossningen för jag fick tillbaka minnet på hur det faktiskt är att ligga där. Kram till er och grattis!

 18. Rebecca

  Men åh ? jag väntar på ett lillasyskon och är så spänd på att få gå igenom detta en gång till. Så otroligt modigt att lägga ut den film eftersom detta är något av de mest personliga och privata någon kan vara med om. Men tack för du vågade för nu känner jag mig lite lugnare inför min andra förlossningen för jag fick tillbaka minnet på hur det faktiskt är att ligga där. Kram till er och grattis!

 19. Maria Andersson

  Åh så jäkla häftigt!! Du verkar ju sköta det hur bra som helst? Fällde tillochmed en liten tår när han hade kommit ut☺️

 20. Elin

  Tycker det där var en fantastiskt fin och lugn förlossning, jag var inte alls lika behärskad som du och kom på mig själv med att krysta när du gjorde det , haha.
  Och sen grina jag en skvätt !

 21. Elin

  Tycker det där var en fantastiskt fin och lugn förlossning, jag var inte alls lika behärskad som du och kom på mig själv med att krysta när du gjorde det , haha.
  Och sen grina jag en skvätt ?

 22. Cissi

  Gud va häftigt att se även fast jag varit med om 2 förlossningar själv. Så starkt jobbat. Tårarna kom på en gång när han var ute.

 23. Isabell

  Tack så jätte mycket för att vi fick se din förlossning!
  För mig som är rädd för allt som har med sjukhus att göra var detta jätte skönt att få se (då ett barn är planerat om 1-2 år) hur det kan gå till under en förlossning. Vet att alla förlossningar inte är lika osv. men just att se hur personalen agerar mm var till en mycket stor hjälp. SÅ TACK!

 24. Jennie

  Wow va fantastiskt! Jag har själv inga barn ännu men när jag såg detta blev jag så otroligt rörd. Jag är 23 år och jag och min sambo har precis köpt hus, och jag längtar tills jag också få vara där du är. All lycka till dig och familjen ❤️

 25. GizmoQuacken

  Va härliga klipp! ❤️
  Jag är i vecka 38 (37+6) med mitt första barn och vankar runt här hemma och bara väntar på att få föda ? Jag har inte känt någon rädsla alls inför förlossningen och både jag och min sambo har pratat enormt mycket för att vara så samspelta som möjligt och så jag känner att han kommer finnas där fysiskt och psykiskt under förlossningen. Vill ha honom så nära jag bara kan.
  Det var härligt att få se er förlossning! Började storböla när Hampus började gråta ? Så fint!
  Hur låg ditt SF-mått under gravidteten? Gjorde du något TUL?
  Jag har legat över den övre gränsen för mitt SF-mått och bebisen visade sig vara 24% större på senaste TUL i vecka 37. De vill inte låta mig gå längre än BF 15/12 men de misstänker att bebisen kommer komma ut tidigare. Vilket jag hoppas på eftersom jag har så förbannat ont hela tiden.
  Ser riktigt mycker fram emot förlossningen! ? Har du något tips till en förstagångsföderska? Något som jag absolut inte får glömma i BB-väskan? Har din man något tips till min sambo?
  Stort grattis till er lilla skatt!
  Kram

 26. Yvette

  Wow! Du är ju helt grym! Tänk så olika de är på förlossningar! Själv skrek jag nog väldigt mycket i gämförelse med dig! ? Hihi.. hela ditt klipp tänkte jag ”när ska hon börja låta lite mer” hihi. Modigt av dig att lägga upp detta! Så intimt och vackert! ?

 27. Victoria

  Fantastiskt att se. Man blir så påmind om både de negativa och de positiva. Rös i hela kroppen när du fick så ont och tårarna bara spruta när lillebror kom ut 😀 Du är grym! Förstår att de e tufft att lägga ut ett sånt klipp där man är så sårbar men du va ju super duktig och jag önska att jag kunde varit lika tyst men jag skrek mig igenom min förlossning. Min sambo va glad att jag använde lustgasen så jag slapp väcka alla på hela sjukhuset. (Skrattar)

  Heja dig!

 28. Sara Persson

  Så underbart att se ? har alltid velat haft barn men nt vågat pga smärtan, man blev lite tårögd när man såg när han kom ut ? all lycka till er 🙂

stats