Ulrika Forsberg

Snabb info..

Godmorgon! 

Alex är på jobbet, villiam på dagis och Hampus har precis somnat om här bredvid mig. Så jag ska också vila en stund! 

Skulle bara in lite snabbt och uppdatera er och säga att jag inte är gravid! 

Tagit många test nu, morgon och kväll å inget visar positivt! Så de är vi lättad över!:) 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Frida

  Men alltså herregud.
  det finns två underliggande sträck för att dom ska kunna färgas när urinet når dom. Så det är klart att de andra sträcket blir lite svagt färgförändrat också.

 2. Stina

  Det finns inget streck där.. förstår inte folks problem, står klart och tydligt att hon visat negativt och ändå kan ni inte sluta…

 3. Lisa savolainen

  Jag kan se ytterst svaga på två utav dom, den i mitten är som mitt var när jag blev gravid, men testa ta ett till om någon vecka om mensen inte kommit 🙂 kan ju va svårt att avgöra på bild hur de ser ut i verkligheten eftersom skärmen kan göra en förvirrad och såklart se fel. Ja hoppas för din skull att du jag ser i syne, jag är som dig gällande abort, ett big NO NO. Och inget skydd är ju tyvärr 100 % 🙁

 4. Helene

  Blir så ledsen när jag läser här, jag är tydligen påväg att bli blind för jag ser inga jäkla streck… ???

 5. Lisa

  Men herregud jag måste då vara helt blind för jag ser inte några streck mer än 1!!! By the way så har Ulrika skrivit att de visst haft preventivmedel

 6. Fi

  Ytterst oklart om några av de där testen är positiva då det alltid blir streck på Clearblues testa tidigt test! Men visst är där åtminstone såkallade spökstreck på CB och det röda (RFSU?).

  Oavsett så är det så j****vla ansvarslöst av er att hålla på och ha sex utan preventivmedel när ni inte vill ha barn! Ni är vuxna människor och borde förstå bättre! Finns hur många olika sorters skydd som helst! Man kan alltid hitta nåt som funkar.

  1. ulrikaforsberg

   Men är du helg störd?? Å hur fan vet du att vi inte använt skydd??? Kom fan inte å anklaga någon här mes något SU inte vet om! Får vi har då använd skydd varje jävla gång vi haft sex! Men de är så fan inte 100% säkert iaf!!! Du borde förstå bättre än å anklaga folk över något du inte vet ett skit om!!

   1. Fi

    Med tanke på att ni har två barn som, enligt dig, blivit till för att ni slavat och inte skyddat er så var det väl ytterst sannolikt att det var samma sak denna gången!

 7. Sarah

  Men herregud vad folk inte kan ge sig.
  Alla testen är Negativa! Om det är ett giltigt Plus ska man se det TYDLIGT, och det finns inte en tillstymmelse till 2 streck på något av Ullas test! Hon har även tagit ett digitalt test som visade Inte gravid!

 8. Malin

  Ehm Ulrika .. jag ser två streck på både clearblue och det röda testet ? Mina streck var också supertunna när jag plussade, anledning var att det var så tidigt i graviditeten, vecka 1-2 ?

  1. L

   Ser svaga streck på samtliga test. Men det har jag gjort på måmga av mina med när jag inte varit gravid så säger det digitala Nej skulle jag lita på det.

stats