Ulrika Forsberg

Spontant..e bäst!:D 

Hej!:) 

Åhh, känns som de hänt jätte mycke, fast de har inte de egentligen! Haha! 

I början av veckan så kom Alex hem lite tidigare ifrån jobbet, så när de blev mörkt ute så tog vi syskonvagnen och hela familjen gick en runda på stan, de va såå mysigt! Jag hade inte ont i fogarna, barnen va nöjda hela tiden! Vi hann tillockmed sitta Å njuta allehopa av en fika! De händer inte ofta! Men oj så värdefull tid med min familj! Så mysigt!❤️ 

Sen så va jag upp till lekia i förrgår och hämtade ut mina nya däck till syskonvagnen, dock fastnade jag där i säkert 45min å började prata med kvinnan i kassan om en till vagn! Haha (förresten kvinnan uppe på lekia som jobbade i kassan, brunt hår, shit va hon är trevlig och hjälpsam) 10stjärnor av 10 får hon helt klart! Älskar trevlig personal!:) men iaf, jag blev sugen på en till vagn, en enkelvagn!:) så jag tittade på en Emmaljunga superviking, dom hade en inne i lager, skulle kosta runt 8900:-

Så jag reserverade vagnen i en vecka! 

Sen Åke jag hem, kolla lite på blocket efter en begagnad, hittade en som lät/såg bra ut, och kostade 3000:- med en liggdel,  men den blev såld typ under tiden jag skev med honom!:( så då vart jag så förbannad så jag åkte upp med min mamma på lekia igår och köpte en helt ny istället! Haha! De fanns en liggdel och sittdel som va på rea (-30%) som gick i beige, mamma tyckte dom va finare! Så fick bli dom!:) så 7400:- fick allting på då! 

Å frågan många ställer! Hur har vi råd? 

Ne jag tar inga lån eller avbetalning för att köpa vagn! Jag får heller ingen rabatt på vagnarna för att jag bloggar! Ne, jag jobbar å får råd helt enkelt! Är väl så de brukar gå till? Man jobbar för att få råd! Å jag betalar lika mycke på vagnarna som alla andra!:) sen kanske inte alla prioriterar att ha fler vagnar som mig, alla prioriterar vi olika!:) 

Men jag e nöjd iaf!:) 

Men nu sk jag fortsätta min powernap med mina 2 innan de är dags för BVC ☺️ 

Skriver mer sen!

?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Yasmine

  Älskar din blogg! Sån otroligt fin människa du verkar vara med sötaste pojkarna! Är gravid i v 26 med mitt första barn 🙂 vart har du köpt dom söta ugglorna till vagnen?

   1. J

    Haha..det är inget riktigt jobb ju? ? Inget stabilt iaf. Den dagen bloggen går åt skogen då? Har du någon uppbackning då? Blir så irriterad du skryter över att du jobbar och är som alla andra ”för det är väll så man har råd till saker” men det är ju skrattretande. Dina pengar är någon annans pengar.

    1. ulrikaforsberg

     Du e ju riktigt pantad du! Haha! Tänker inte ens förklara mig själv för du verkar vara 12 år och helt bakom flötet!

    2. Lea

     Till J! Antar att du skriver för att provocera, för du verkar verkligen inte ha koll! Idag är det ju jättemånga som livnär sig på att blogga! Och går kanske bättre att kombinera med föräldraledighet än de flesta andra jobb. Dessutom har ju Ulrika både utbildning och jobb i vanliga fall när hon inte är föräldraledig så hon är ju inte utan inkomst ändå!
     Så vems pengar skulle hon få?

stats