Ulrika Forsberg

Tog ett test till..

Nu är äntligen kvällen här. 

Håller på att natt barnen nu efter en middag på stan tillsammans:) 

Alex är iväg och jobbar ikväll igen. 

Vi köpte iaf några test till nu, testade ett nu direkt när ja kom hem som visade negativt. 

Så jag känner mig rätt lugn nu faktiskt:) 

Såhär såg dagens test ut 


Har kastat de första testet som visa negativt först men sen positivt så har inget kort på de tyvärr. 

Men som ni ser på vilden så ser ja inget streck i den stora rutan (alltså ett lika streck som de lilla) 

Så jag tror att läget är lugnt nu!

Dock gör alla mig väldigt orolig mär ni alla skriver att jag e gravid ?? 

Men vi köpte många test, så ja testar i morgon bitti igen ? 
?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hanna

  Alltså vad är det för fel på folk? Man ska ju för de första inte läsa av testet efter flera timmar, och gör man det så ska man inte lita på resultatet. står ju klart o tydligt i bruksanvisningen, så NEJ du är knappast gravid. Herregud!! =)

 2. Elsa

  Men va är de för fel på folk?! Ett test ska inte läsas av efter flera timmar utan några minuter, så visar det pos efter flera timmar så visar de fel. Herregud!

 3. Elsa

  Men va är de för fel på folk?! Ett test ska inte läsas av eftee flera timmar utan några minuter, så visar det pos efter flera timmar så visar de fel. Herregud!

 4. Anna

  Jag tycker jag ser ett svagt streck. Och de värkar som flera andra oxå ser desamma. Så jag skulle vänta några dagar och sen testa igen. Men det kan ju vara ett såkallat ”spöksteck” man ser. Lycka till hur som helst 🙂

 5. Johanna

  Testen visar aldrig ett ”felaktigt” positivt, men kan ju visa negativt (pga det är för tidigt, eller för att det är något annat fel) men hur som – – testen kan aldrig vara missvisande när det en gång visat positivt. Vet inte hur jag ska förklara, Hahah men du förstår. Så har det då visat positivt, även om det visade negativt på det andra, så har det visat POSITIVT och ja, då är du gravid , men i tidigt skede 🙂 Lycka till!

 6. Johanna

  Testen visar aldrig ett ”felaktigt” positivt, men kan ju visa negativt (pga det är för tidigt, eller för att det är något annat fel) men hur som – – testen kan aldrig vara missvisande när det en gång visat positivt. Vet inte hur jag ska förklara, Hahah men du förstår. Så har det då visat positivt, även om det visade negativt på det andra, så har det visat POSITIVT och ja, då är du gravid , men i tidigt skede ? Lycka till! ?

 7. C

  Det ska väl vara ett i stora om det är neg och ett plus i stora om det är positivt. Det lilla är ju bara kontrollrutan. Kisset ska ha vart i blåsan 4 tim för tidigt test, helst morgonkisset ??Det negativa ska gå vågrätt när det är neg? Eller är jag ute och cyklar?

 8. C

  Det ska väl vara ett i stora om det är neg och ett plus i stora om det är positivt. Det lilla är ju bara kontrollrutan. Kisset ska ha vart i blåsan 4 tim för tidigt test, helst morgonkisset ??

 9. SH

  Jag rekommenderar det digitala testet från clear blue, för den visar ganska tydligt om man är eller inte och veckor samt kan man dessutom ta den fem dagar INNAN beräknad mens till ock med så den är rätt känslig i sig ifall du bara skulle ha pyttelite av ämnet i urinen.

 10. Sofie

  Så sär har alla mina 3 sett ut i första skedet… ? Jag skulle ta ett nytt om någon dag emmer ett digitalt i morgonbitti (jag har iofs mest hcg på eftermiddagar och inte på morgon urin) då kan ju skilja sig…

 11. Carolina

  Så där såg mitt streck ut igår också. Jättejättesvagt.. Visade sig att jag var gravid när jag tog ett nytt test imorse med morgonurinet.. Lycka till!

  1. Maria W roos

   Nej? Då ska det vara ett + i den tomma rutan. Dock fattas ju ett streck, rutan ska inte vara tom, om det är det test jag tror.

 12. Nina

  Ser definitivt ett svaaagt streck och det har hänt mig med och då var jag gravid. Testade efter tre dagar igen och då var det starkare.
  Men jag har alltid testat på morgonurin.

 13. Michelle

  Ser verkligen ut att vara negativt så ingen fara, allra bästa är ju att ta ett test på morgonen när man inte kisssat på länge så ta ett nytt imorgonbitti om du fortfarande känner dig osäker! Kram 🙂

 14. Mikaela

  Jag ser ett spökstreck men det behöver inte betyda något.Så blev mitt också förra veckan och jag är inte gravid (även om jag önskar det) Dessuton skrev du ju att din mens är sen och då borde det ju vara en tydligt streck.

 15. F

  Alltså förlåt! Detta vill du nog inte höra. Men jag ser ett streck ganska tydligt i den stora rutan också ? Men det kanske bara är jag?

stats