Ulrika Forsberg

Veckans mått och vägning 

Hej! Har totalt glömt uppdateringen om min träning.

Såhär är läget. Jag började fredagen förra veckan, tog 2 vilodagar.

Har ätit smått å gott som jag velat. Men känt mig såå mycke gladare sen jag började träna! (Tillåmed fått tillbaka sexlust) de e nog min man glad över efter 10 torra månader (typ) haha

Men ja, vad sa denna fredagens mått och vikt då?

inte så speciellt egentligen, första veckan händer de väl inte så speciellt mycke på, å kanske verkligen inte om man inte ändrat sin kost något heller..:/ 

Första veckan kan man ju även gå upp i vikt, pga all vätska man får i sig och att man kanske äter mer under måltiderna för träningen gör en hungrig och törstig (som kroppen kanske inte är van) så skulle det va plus första veckan, så tappa inte motivationen! Så kan de bli! Fortsätt nu på andra veckan. Vi gör de tillsammans:)

Fredagens resultat såg ut såhär 


(Jag valde att stryka rumpa och byst) dom bryr jag mig inte så mycke om :P) 

Men jag har hållt mitt mål! -0,5 denna vecka! Hejja hejja:)

Hur går det för er? 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Victoria

    Tyvärr blev jag sjuk så kunde inte börja träna men har tänkt på kosten. Ätit bättre och mindre och bara nåt gott på helgen. I måndags när de hade gått en vecka för mig hade jag tappat 1,6 kg vilket jag är väldigt nöjd med! Fortfarande förkyld så satsar på att börja med träningen nästa vecka.

  2. Hannah Eriksson

    Hade först ett helt orimligt mål: att gå ner alla mina 15 kg till sommaren! Men när jag sett ditt mål ändrade jag till 0.5 kg i veckan och har faktiskt lyckats med det än så länge ? så kul när det går åt rätt håll! Nu kämpar vi på! ?

  3. Maria

    Man mår verkligen så mycket bättre kroppsligt och mentalt när man bara rör sig lite. Får också mer sexlust när jag tränar mer! Lycka till med din träning!

stats