Ulrika Forsberg

Villiam kommer att bli en…

I morse kom vår efterlängtade dag, ultraljudsdagen ? 

Ville kände nog på sig att han skulle få se ett syskon idag, för han har varit helt galet duktig inatt, han hat sovit hela natten ensam på sitt rum i sin växasäng, å i morse vid halv7 så kom han ingåendes till vårt sovrum, då har han alltså vaknat å klivit ut sin säng och promenerat bort till oss, såå duktig! Vår stora pojke! 

På ultraljudet så såg vi vår lilla krabat som hela hela tiden smaskade å smaskade i magen, sååå söt! 

Å vi såg väldigt klart och tydligt en liten snopp där på skärmen! Så Villiam ska bli storebror till en lillebror ?? vi ska få en son till! Såå kul! Å vi är så himla glada! 

Gud va Villiam å han ska ha kul tsm! 🙂

Åh! Nu längtar jag verkligen! 

Vi har BF 25november!:) så går in i vecka 20 snart å därmed halva tiden ☺️ 
Han ville absolut inte va med på kort, så inte så tydliga bilder 🙂 men ett litet ansikte framifrån här ☺️❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lina

  Måste bara flika in att Villiam skulle bli en storebror även om det blev en tjej eller kille! Du skulle istället skrivit ”Villiam ska få en….. ” 🙂

 2. Lina

  Måste bara flika in att Villian skulle bli en storebror även om det blev en tjej eller kille! Du skulle istället skrivit ”Villian sjå du en….. ” 🙂

 3. Frida

  Åh vad kul! Grattis till lillebror. Jag har en son som är 1 år och 4 månader och var på ultraljud igår med syskon. Beräknad till den 24 november. Så kul att följa dig när det är så lika i tid! Vad vi väntar för syskon kunde man dock inte se pga navelsträngen ivägen, men nästa vecka vet vi ? Lycka till med din graviditet.

 4. Maria

  Men Gud va kul? grattis till lille pojken. Gissade på att du skulle få en till son , men tänk vad kul dom två kommer att ha i framtiden då dom är så nära i åldern också .

stats