Ulrika Forsberg

????

Oj, här hemma är vi båda föräldrar helt slut.. Hampus och villiam har ju båda haft väldigt vakna nätter de senaste veckorna! Hampus sover kanske 1timme åt gången! Men är mest missnöjd… 

å igår när jag kom hem ifrån ett riktigt skitpass på gymmet Så ligger Hampus i sin vagn och skriker och Alex bredvid  i soffan och sover!! Han vaknar inte ens va att barnen skriker honom i örat!? Å jag blir på Svindåligt humör för jag är också helt trött och slut..

Hur gör man? Tips nån?


Å gymmet gör mig ändå piggare och får mer energi så de e jag glad över att ja började me! 

Min sjukt snygga tröja hittar ni nedan 

TRÖJA ??
??

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats