Ulrika Forsberg

Har satt mål! 

Nu börjar klockan bli mycke igen, som Alltid… varför ska alltid kvällarna bara rusa fram?:P tråkigt! 

Men hursomhelst. I går va jag och körde mitt första gympass. Gick bra, trögt å konstigt:P haha! Som de ska göra första gången på 3,5år alltså. 

De är helt galet att de faktiskt är 3,5 år sedan jag gymmade å rörde på mig! Men de känns. 

Jag tog ett pass på ca 40-45 min 

Började med löpbandet i 15min varav toksprang sista minuten på varje 5min efter de ska tränade jag armar och gjorde plankan några gånger! Lite stretching och avslutade med gå på band i 5min. Lugn start för mig. 

Sen nu ikväll så körde jag lite hemmaträning i 25min ben/armar Har även gjort ett papper där ja dokumenterar vikt och mått för varje vecka 

Ser ut såhär (ursäkta den galet fula stilen och stavfel Å kludd) va såå trött nät ja skrev ? 


Jag har alltså satt ett mål på att gå ner 0,5kg i veckan  (2kg i månaden) 

Sen gjort en 9veckors början här! Hoppas jag lyckas hålla igång och faktiskt gå ner 4,5kg på dessa veckor! 

Jag har ju inte ändrat min kost och kan inte köra hårt med tanke på min rygg och fogar! Men jag håller tummarna på något positivt resultat iaf.:)

I morgon blir det ett gympass till (om tiden är på min sida såklart):) 

Har någon av er kört igång ännu? 

Mina otroligt smickrande förebilder 


Samt första mått 


Som sagt så vore det superkul att få följa er om ni också lägger ut era mått/vikt samt bild å hashtagsde #komigångmedullis 

Jag e såå pepp:)

??

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sheila

  Åh vad kul det ska bli att få följa din resa.
  Jag börjar min resa idag mot ett nyare jag så det ska bli spännande och kul att man inte är ensam 🙂 / Sheila

 2. Sheila

  Åh vad kul det ska bli att få följa din resa.
  Jag börjar min resa idag mot ett nyare jag så det ska bli spännande och kul att man inte är ensam 🙂

 3. Sanna

  Akta så du inte kör i gång för hårt o för snabbt. Fick själv barn en vecka efter dig, mitt första ? Känt mig hur fräsch som helst efterråt förutom gravidkilon, men har ändå tagit de lugnt. För det kan komma bakslag. Har ”bara” promenerat hittils och gjort övningar för inre magmusklerna efter promenaderna. Ett tips att ladda ner appen mammamage? Känner mig redan slankare och starkare ?

 4. Sanna

  Akta så du inte kör i gång för hårt. Fick själv barn en vecka efter dig, mitt första ? Känt mig hur fräsch som helst efterråt förutom gravidkilon, men har ändå tagit de lugnt. För det kan komma bakslag. Har ”bara” promenerat hittils och gjort övningar för inre magmusklerna efter promenaderna. Ett tips att ladda ner appen mammamage? Känner mig redan slankare och starkare ?

 5. MALIN SUNDIN - MOM TO BE

  Åh vad härligt med att träna och kunna sätta upp mål! Jag är precis i början av min graviditet och har det väldigt jobbigt med illamående så klarar knappt av mitt arbete, är sjukskriven egentligen men tvingar mig att jobba 75% i alla fall haha.
  Kör hårt!!!!

 6. Elin

  Efter två täta graviditeter ändrade jag enbart kosten. Droppade 8kg på en månad. Kosten spelar såååå mycket större roll än man kanske tror. 7kg kvar till målet nu! Väger mindre än jag gjorde när jag blev gravid med nr2, men mer än när jag blev gravid med ettan. Det skiljer 14 månader på mina grabbar 🙂 Lycka till med viktnedgången! Heja heja!

 7. Hannah Eriksson

  Jag gör precis samma nästan! Har skrivit upp mina kroppsfett för 2 veckor sen och tränar 4 pass i veckan sedan 1 mån tillbaka. Tänker på vad jag äter men går ingen särskild diet just nu. Har 20 kg att gå ner för att komma tillbaks till vikten jag var innan jag blev gravid…Fick barn i september och gick upp MYCKET under den graviditeten så har redan blivit av med 15 kg ?
  Kul att följa någon som kämpar med samma sak just nu!

 8. Nathalie Edholm

  Det är såna här inlägg jag inspireras av!!!! ??Jag har också kört igång, fast med mammamage appen. Jag gjorde ju kejsarsnitt så det är inte lika ””enkelt” för man måste tänka på vad man gör för övningar iom att man inte får lyfta tungt, springa, hoppa och använda vissa magmuskler osv förns det gått ett halvår. ? Men jag har tänkt att bättre kost, många promenader, dom övningarna jag får göra och mycket pepp från sambon (och andra också helst ???) så ska det nog gå bra ändå. ????? Det här klarar vi!!!

 9. Helene

  TACK!!!, för att du vågar visa detta. Jag fick mitt barn i november och mina mått ser ungefär ut som dina (+3kg) och jag har trott jag är den enda som inte rasat i vikt. Alla lägger bara ut att ”nu så, 3min efter FL och jag väger som tidigare” (typ) medan jag själv 3mån efter FL funderar på att lyfta handen ur chipsskålen. ? Jag vill givetvis vara med på detta men har inte modet lägga upp några förebilder just nu. Tycker dina mål verkar rimliga så detta tåget måste jag på.
  Extra plus för din ärlighet, du år modig! ?

 10. Martina

  Har också precis kommit igång. Va på gymmet i onsdags för första gången på säkert 4år.. Hoppas de håller i sig. Är tyvärr en som ger upp alldeles för lätt om jag inte får snabba resultat!

  Men heja dig!!! Du kommer klara de galant!

 11. Pamela

  Heija ullis! Vad roligt och duktigt av dig att du funnit dig i tränandet igen ! Om du behöver inspiration kan du följa min resa på insagram PamelaForsblom, började som 110kg till nu 73kg. Hejja dig och kämpa på! 🙂 kram, Pamela.

 12. Rebecka

  Med du är ju snygg redan! Men det finns ju även andra skäl att trivas med sig själv.! Jag har en massa kilon att gå ner, har gått ner lite men nu går det lite trög med både motion. Kost och motivationen! Men nu blev jag peppad ? tack för det!

 13. Piza

  Har en paus från min träning då jag har tagit bort en cysta från halsen men saknar det så sjukt mycket nu. Kul att du oxå börjat träna så nu kan jag följa både din och viktorias resa så man själv blir mer peppad ? tack för en bra blogg

  1. Malin

   Jag starta ca 9 januari med löpning när tid fanns. 5km. Sprang kanske 5 ggr i veckan + hemmaträning sit-ups & plankan mest. På 3 veckor gick jag ner ca 4 kg och tappat ca 10cm runt magen. Är förvånad över resultatet faktiskt. Och min kost, där tog jag bort kolhydraterna, käkat typ kyckling, fisk, biffar med sallad plus lite egengjord dressing på lätt cream fraiche. Men har även ”unnat” mig på helgerna men inte överdrivit. Typ 1 glas zero, nåra bitar godis/choklad osv. Och det har ju gått bra ändå ? Har inte varit lika duktig på att dokumentera som dig då ? men lite iallafall. Men nu har jag tyvärr dratt på mig en dunderförkylning med hosta.. (händer alltid när man går in för träning?) men ska fortsätta efter det. Har oxå två barn, son 2,5år & dotter 1 år. En man som är snickare, jobbar mycket och tränar bandy så tiden har varit svår men nu har jag gett mig fan på att ta tiden och dra ut och springa så fort killen kommer hem. Sen in och duscha, byta av med honom så han kan dra och träna ?
   Om du vill ha lite pepp så finns jag.. skulle även jag med behöva, min självdisciplin är inte på topp ? men det går framåt iallafall! Jag hejjar på dig!!!

stats