Ulrika Forsberg

Jag va bara tvungen..

Hallå! 

Vilken härlig dag vi fick! 

Vi kickade igång dagen med att åka till stallet så villiam fick rida lite på lilla Elvis! Jakob, Felicia å Jamie kom förbi också, så vi tog en tur å stannade på en sten å fikade lite! Mysigt:) 

Efter de så åkte vi mot Ica maxi för att handla lite middag, Alex och villiam sprang in medans jag och en trött Hampus satt kvar i bilen:) 

Under tiden som vi väntade så satt jag och tittade på en tiggare (en gammal man) som alltid brukar sitta där utanför. Han gick och satte sig på en bänk och åt en macka, han hade dock ingenting att dricka. 

Sen gick han vidare bortåt. 

När Alex kom tillbaka så åkte vi, vi körde förbi alla containrar som stor på sidan av, där stod mannan och rotade i soporna,då sa bara mitt inte NEJ! Sådär ska det inte vara! 

Jag är vanligtvis emot tiggeri, jag tycker inte om att människor sitter å tigger utanför alla butiker! Jag tror att väldigt många är ”fejk” också. Att de är väldigt uppgjort och att de jobbar för någon, Men denna mannen kändes på något vis äkta! 

Hur ser ni på tiggeri? (Inga åsikter är fel) alla tycker som man vill och ingen behöver dömma för de!

Men Jag vände bilen iaf och åkte tillbaka på Ica, sprang in och tog lite av varje att äta å dricka, betalade å sen gick jag ut, då satt han där utanför affären igen, jag gav honom 2påsar med lite gott, sa ”Här” och log, han log tillbaka Sedan gick jag till bilen och vi fortsatte hem!:) jag hoppas mannen blev glad och gillade de i påsen! 

Men nu så ligger jag iaf i min säng, barnen sover och Alex jobbar. Jag tänkte få lite jobb gjort också och sen sova. 

I morgon är en ny dag:)
Vad har ni gjort idag? 


De blev en Tacolördag idag iaf:) 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Mina föräldrar har alltid sagt att man ska ge till de som inte har och det har varit mycket viktigt för mig. Försöker att alltid ge till de som sitter, pengar mat kläder filtar osv osv. Jag förlorar inget på att vara medmänniska och ge. Har sett mina föräldrar kämpa för att hålla ihop det, ändå är de de som ger som mest. Jag är 15.

  2. Jessica

    Jag känner som du men skulle gladeligen skänka mat men de vill ju enkel inte ha. Denna kanske våga sig ut just för att de ha blivit mer vanligt . Så bra gjort ?

stats