Ulrika Forsberg

Känner mig inte som en människa

Hej! 

Oj vad dålig uppdatering de varit här den senaste tiden.. 

jag känner väl så att bloggen har fått kommit i andra hand nu på sistone. Jag har två barn som är inne i någon period där dom har vakna nätter nu. Ett barn har inskolats 2veckor snart på dagis. De har varit 2års kalas för villiam, alex familj har bott här över helgen och just nu ligger ja tredje dagen med nån jäkla magbakterie så jag har kramper i magen och sitter på toa väääldigt ofta och gråter (för att de är sån smärta att sitta på toa). 

Så ja., så har det sett ut och så ser det ut just nu.. Livet har varit fullt upp och jag har haft noll ork att blogga. 

Jag hoppas jag blir bättre och orkar uppdatera er mer snart!:) 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Fyfan lider med dig. Jag och sambon fick canpolybacter av kronfågelns färska kyckling vid nyår. Aldrig mått så dåligt i mitt liv. Slutade mig drop på akuten och mediciner för stt få bort det. Aldrig mer färsk kyckling eller kronfågeln. Åk till sjukhuset om du går på toa jätteofta och har sånsmärts att du knappt står ut. Fy tusan! Krya på dig.

stats