Ulrika Forsberg

Mitt nya jag!

Hej allehopa! 

Alex åkte tidigt å jobba i morse) 🙂 

Så jag och barnen e ensamma! 

Jag lämnade barnen hos min syster tidigt i morse för att åka till frisören! 

Jag blev en Browniii ? 

Så nöjd! Å skönt att få bort de blonda jag hade så slipper jag bli gul/orange i sommar!:) 

Vad tycker ni?:) 

Jag fixar mitt hår gos duktiga selhan på salong JHHairstyle länk hittar ni här nedan:)?? 

JHhairstyle
Och ni bokar tiden hos selhan HÄR 🙂 

?? 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Frida

  Hej!:)
  Skulle du inte kunna visa bild på ditt hår förut när du plattade och fönade det och sen en bild nu på ditt hår vilken skillnad de blev? Även vilka produkter du använder till håret ?Du har superfint hår!!

 2. Sally

  Hej Ulrika!
  Va fina bryn du har, kan du inte berätta hur du målar dom och vilken produkt du har ?Kramis

 3. Michelle

  Du är väldigt fin i vilken hårfärg du än har! ❤Jag har följt dig länge och misstänker att du kommer slinga längderna sen igen ? ville bara tipsa dig med ett VÄLDIGT bra silvershampo om du nu skulle få för dig att slinga sen igen det heter Fudge och tar bort att det gula/oranga på bara några tvättar ? kram

stats