Ulrika Forsberg

Naprapat och köksleverans

Dagen idag har faktiskt varit bra! Har fått hem några grymt roliga paket och sen även fått en göör rolig förfrågan idag, och ska få hem ett paket om några dagar (kanske veckor) beror på, får se å vänta med spänning 🙂 

Hampus och villiam har varit hyfsat nöjda och glada på morgonen:) sen vid 12 åkte jag iväg och sa hej till min mamma och syster, sen vidare till naprapaten kl13! Min rygg va dålig och jag hade några ordentliga låsningar:( hjärtkotan fick dom inte ens till att knäcka upp, den satt så djupt! Sen va min höft felvriden:/ inte konstigt jag haft/har ont! 

Men när jag kom hem iaf så hade köket blivit levererat till dörren, wiiie! Så spännande. Så nu snickrar Alex för fullt, hans kollega Sebbe är här och hjälper till lite också:)

Jag har nattat barnen och tänkte skriva några inlägg.


Min outfit hittar ni i länkarna nedan ?? 

JACKA   TRÖJA    BYXOR    SKOR

??

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats