Ulrika Forsberg

Så mycke som händer

Shit vad mycke som händer nu känner jag..

Jag har inte riktigt hunnit me blogg eller några sociala medier nästan.

Mitt liv har verkligen helt fått gått före nu, men nu har allting landat lite och jag känner mig manad för ett inlägg, och faktiskt motiverad till att fortsätta 🙂

Som ni vet så har ju jag och Alex gjort slut, han är världens bästa kille, kommer alltid älska honom och ha honom i mitt liv, men känslorna finns inte riktigt där, jag vet att det är tufft under småbarns tiden, men de sitter inte i de. Det är iaf rätt val för oss!:) vi kanske hittar tillbaka till varandra senare, de är det ingen som vet! Men för just nu är det bäst att vi bor på olika håll och umgås tsm med barnen bara och så!:)

(Ska förklara allting mellan mig och Alex senare i ett inlägg, men vi är inte osams å vi umgås å allting):)

Igår jobbade jag min första jobbdag på mitt nya jobb som är på JC, svinkul 🙂 så skönt att äntligen få känna sig viktig typ:)

Jag kollade även på en lägenhet igår till mig å pojkarna (att hyra) så håller tummarna på att vi får den!

Sen så har jag köpt en egen bil, såå skönt!

Å sen har tyvärr min älskade foxy somnat in efter 9år:( mitt hjärta bara krossades alltså, jag grät mig till sömns och grät när jag vaknade.. usch alltså, så jobbigt och tungt!

Men nu har vi faktiskt tingat en valp som kommer hem till oss och fyller vårt tomrum efter foxy, leveransklar sista mars, och han är en old English bulldog 🙂 (de kändes alldeles för jobbigt att skaffa en samma ras som foxy va, därför blev det en annan)

Så ja, lite kort uppdatering av mitt liv, å mer utav allt kommer såklart:)

Just nu ligger jag i sängen med en Hampus bredvid som har 40graders feber 🙁

Så nu ska vi försöka somna om lite ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats