Ulrika Forsberg

Skin roller

I samarbete med Swiss Clinic så skulle jag vilja tipsa och berätta lite för er om den berömda hudbehandlingen Skin Renewal som bl.a. Vunnit ”årets innovation” på Swedish beauty awards! 

De är alltså ett ”set” som består utan detta 


Alltså en roller och ett serum.

Jag fick detta set för att testa och se vad jag tyckte.

Till en början visste jag inte riktigt vad jag skulle vänta mig för resultat, jag brukar hinna tröttna på en produkt innan man ser resultatet! MEN! Faktiskt, dom säger att med dehär så ser du resultat efter ca 1-3veckor! Och jag såg resultat redan efter 5dagar!! Min hud blev jämnare och finare! Då jag va väldigt röd fläckig innan, jag tyckte även att rynkorna i pannan blev mindre synliga! 

Före och efter 


Det som denna roller tillsammans med serumet gör är att det faktiskt ”lurar” huden att den är skadad så att en naturlig läkarprocess och produktion av ny hy börjar och de öppnar upp så att man sen kan smörja in serumet så det verkar på djupet! Så rollern med serumet tillsammmas gör underverk!???? 

Har du hy som du inte är nöjd med, så tycker jag absolut du ska ge detta ett försök! 

Jag brukar ta rollen när jag sätter mig i soffan framför teven på kvällen, först sköljer jag den och gör den ren (så den är fri från bakterier) sen så sitter jag i lugn och ro och rollar hela ansiktet, i alla olika riktningar några minuter. Det är ingenting som gör ont! första dragen känns lite stickigt, men sen så vänjer man huden så det knappt känns! Man blir lite röd i ansiktet efteråt, så kan vara smart att använda detta på kvällen innan man lägger sig!:) 

De är såklart viktigt också att du är alldeles ren i ansiktet! Inget smink eller så. Så alltid tvätta rent ansiktet innan:)

Efter du rollat på några minuter och känner dig nöjd så smörjer du in serumet i ansiktet, de svider lite, men går över jätte fort.

Du kommer känna dig fräsch efteråt.

Så ge det ett försök!:) 

Ni kan köpa denna roller och serum HÄR

OCH såklart har jag fixat lite rabatt till er;) 

skriver ni ULRIKA15 i kassan så får ni 15% rabatt ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda

  Har haft svår acne tidigare som lämnat massor med djupa ärr på stora partier av huden i ansiktet. Har använt rollern med 0,5 mm i en vecka nu och det är helt otroligt resultat! Ärren har mer än halverats i djup och många har redan försvunnit helt! Supernöjd med denna produkt! ❤️❤️

 2. Jenny

  Har denna och serumet och spray att rengöra den med men min hud har blivit förstörd ! Är som läder och väldig röd! Känns som hela huden är förstörd ???

 3. Monica

  Hej
  Jag har en sådan redan, men inte börjar använda den ännu. Hur ofta gör du behandlingen på dig??? Tacksam för svar?Monica

 4. Anna

  tänkte beställa en då jag alltid haft finnar och eksem i ansiktet. testat allt och det enda som hjälper är saltvatten och sol…har en del ärr men inga djupa och har fet och glansig hud. Men vilken nållängd ska man ha? ?

 5. Vera

  Använder en liknande roller av ett annat märke. Har köpt två st med olika nållängder. Kan bara säga positiva saker om denna behandling! Då min hy är supertorr såg jag skillnaden redan efter första behandlingen – hyn blivit sammetslen och återfuktad som aldrig förr! Små finnar torkade ut efter ett par dagar och mina djupa rynkor i pannan har suddats ut en aning. Superbra tips om arganolja här ovan, tack ?

 6. Lena S

  Jag köpte en direkt efter att jag läst ditt inlägg. Underbar manick som gör underverk för en billig slant om man jämför vad kliniker tar. Använder arganolja som serum och det har accelererat min behandling. Köpte 0,5mm med silver handtag och ljusgrått nålhuvud.

 7. Mamma till K

  Jag köpte en sån för några år sedan då jag hörde den skulle göra underverk för huden. Men vågade aldrig använda den, pga. nålarna. Livrädd. 🙂 ha en fin dag!:)

 8. Madeleine

  Jag har hört väldigt bra om denna och det låter som en trovärdig teknik.. men jag är ändå lite rädd för att rulla små nålar över huden. haha. Om möjligt får du gärna lägga upp bilder igenom om några veckor så man kan se resultaten då 🙂

stats