Ulrika Forsberg

Spontan tripp

Hej!:) 

Jag Och Villiam ligger nyvakna i sängen framför en barnfilm! Alex har åkt och jobbat idag.. Såå tråkigt! 

Men han är ju hemma en annan dag i veckan istället, så då kommer veckan kännas kort!:) 

Annars så är de lugnt här hemma, i fredagskväll runt 18.00 tiden så kom vi på att vi skulle dra till Åre å bo på hotell en natt (till Åre är det väl ca 10mil)  så ja, vi ringde å bokade ett rum å drog iväg:) 

Villiam sov såklart i bilen upp, så han va vaken längre när vi väl kom fram:P 

Trots lika lite somna där som hemma så var det ändå väldigt mysigt att komma iväg Och nyttigt för oss att komma bort  tsm å göra saker!:)


Men så kom vi hem igår vid lunch, då la vi oss faktiskt bara på övervåningen och slappade å lekte med Villiam, sen åkte vi till syrran på middag, sån lyx hade vi ☺️? ja, efter middagen när vi kom hem så somnade ville, jag och Alex fixade lite hemma, bytte speglar uppe på vår toalett, satte upp 2st speglar istället för att ha en där, å Alex fick rensa avlopp å sånt kul medans jag satt å vek in bebiskläder i lådorna ☺️ tänk att jag är inne i vecka 34 nu! Snart är han här hos oss ☺️? Förutom de så har vi ju hunnit me att bada på Storsjöbadet sen sist jag skrev 🙂 Villiam älskar att bada, de va så mysigt att vara där en kväll på en veckodag (lite folk då) så de va superkul!:) mindre kul va att Villiam halkade inne i omklädningsrummet på stengolvet å flög baklänges och slog i huvudet:( alltså mitt hjärta gick i 1000bitar! Fy!:( som tur va så gick det bra! Men usch alltså va dom kan göra illa sig!

?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Caroline

    Ett tips, låt han ha strumpor med halkskydd på sig när ni badar & duschar. Det har vi jämt & man slipper dom där hemska vurporna!

stats