Ulrika Forsberg

Uppdate

Hej fina ni! 

Förlåt för mitt dåliga uppdaterande de senaste dagarna.. Har varit helt väck, tröttare än tröttast å har inte ens orkat stå upp känns de som, hela kroppen strejkar nu såhär sista månaden! Ingen sömn någon natt, men sover 2,5 timme på dagen när Villiam sover, den sömnen är guld värd! 🙂 

pratade lite med min barnmorskorna idag om eventuellt Järn-dropp och så, så jag hoppas jag piggna till å får lite energi till förlossningen:) 

Sen så lyckades jag bränna upp magen igår:( kokade en kastrull med vatten Och sen skulle tömma allt i diskhon, men missade själva diskhon å tömde vattnet rätt på magen:( så fick stort brännmärke som sved/brände hela kvällen/natten! 

Å i morse så vaknade jag upp me världens största blåmärke på benet! 

Utöver allt så har jag förvärkar å sammandragningar titt som tätt!

Haha, ja så mina dagar har varit jobbig bara ? 

Men min mamma kommer hit i morgon iaf och ska hjälpa mig lite med fix här hemma å Villiam och såklart göra mig sällskap!

Jag hoppas jag mår bättre å är piggare snart så jag kan uppdatera er om allt! Jag har nämnligen en supersuper Nyhet jag vill berätta om ? jag e såå glad å taggad så jag spricker! Men ska tala om de såfort allt e ”klart” å påbörjat! 😉 då kommer jag vilja uppdatera er här på bloggen jämt 🙂 så de ska bli kul! 

Men nu så ligger vi alla 3i sängen och tittar lite på film! Jag håller tummarna på lite sömn inatt, vore såå skönt! 

Kom ju på att jag har lite kvar att inhandla tills lillen kommer och packa klart BB-väskan, så de är lite fix kvar me de!:)

Jag tänkte förresten att jag ska inhandla en gördel att ha efter förlossningen! Någon av er som haft de? Rekommenderar de? Berätta gärna vad ni tyckte om den iaf!:) jag tänkte att de kan vara ett skönt stöd för rygg och mage!:) 

Ne nu måste jag lägga bort telefonen, känner att jag e för trött för att skriva! Haha! 

Godnatt ? 

Btw! Måste visa dessa ur sköna gravid-trosor och amningsbh ifrån glammom ? älskar dom! 


?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats