Ulrika Forsberg

Vad anser ni om silikon?

Ja, som rubriken lyder, vad anser ni egentligen om silikon? 

Jag längtar ihjäl mig  tills jag ska fixa till mina bröst! Jag har alltid haft stora bröst och snygga bröst 😀 haha om man får säga så ? jag har iaf alltind gillat dom!:) 

Och min dröm är att kunna använda en vanlig halterneck bikini! 

Jag kan inte de idag, de skär in i huden för mina bröst är för tunga.. jag får för ont

Och såklart förändras brösten efter 2barn! Inte speciellt mycke, men dom är lite tommare liksom! 

Så jag kommer först och främst att göra ett lyft för att få som på plats:)

Sen sätta in inplantat om jag tycker de behövs!:) 

För mig är mina bröst viktiga! Jag mår bra utav att känna mig snygg! 

Jag kommer säkert få fler barn och jag tänker inte vänta med att göra dom tills ”jag fått klart” man kan föda och amma fast man gjort sina bröst!:) 

Jag har fått degmage och bristningar, men brösten vill jag ha ”som vanligt” 🙂 
Så alev har ett ”ullis pattkonto” som har lägger undan på! Haha! 

Å enligt min åsikt så är det faktiskt inte mer är rätt att mannen kan stå för de! Ja mena hur mycke har egentligen inte vi kvinnor gjort med graviditet och förlossning? De är mycke vi går igenom för att få fram våra barn:) mannen går ju inte alls igenom lika mycke! Dom går självklart igenom saker, men absolut inte lika mycke som oss kvinnor! 

Min kropp är lite förstörd och inte alls lika fin! Så då kan mannen göra nåt tycker jag!:) 

Men återigen! Min åsikt! 

Kom gärna och skriv er åsikt! Men börja inte få de att låta som att de finns något rätt och fel i det! För de finns bara åsikter!:) så rätta mig inte eller försök få mig att ändra mig! Utan håll god ton och skriv istället att ”jag tycker”

Puss 🙂 ? 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lisa

  Jag tycker du resonerar helt rätt 🙂
  Och det viktigaste är ju att just du är nöjd med din kropp.
  Vad andra tycker är ju helt oväsentligt. 🙂
  Jag skulle nog hellre fixa till magen än brösten faktiskt, då jag har väldigt mycket lös hud på magen och tycker det är tråkigt 🙁
  Jag har tränat och ätit bra, men den lösa huden går inte att fixa med träning.
  Är gravid igen och vet inte hur magen kommer se ut efter denna gången, men när jag känner mig nöjd med barn så kanske jag gör en sådan operation om jag vågar.. 😉
  Jag tycker de tär modigt att erkänna att man vill fixa till något på sin kropp som man inte är nöjd med..
  man ska ju faktiskt leva i kroppen resten av livet så varför inte vara nöjd med den??

 2. M

  Jag satte in inplantat för några år sen. Fick barn förra året och efter amning är dom hängiga och tomma, det är som att dom hänger över implantaten.. Men det är mina det, tycker du ska göra precis som du vill:)

 3. Julia

  Jag har nog aldrig tänkt på de på samma sätt som du beskriver. Men efter jag läst din text & funderat lite så tycker jag att du har HELT rätt! Som du säger så sliter en graviditet på kvinnokroppen & eftersom mannen egentligen inte gör någon större ansträngning förutom vid själva tillverkningen så känns de inte mer än rättvis.

  Kör på Ulrica du är grym!

 4. Jessica

  Jag har satt in implantat och det var det bästa jag gjort, känner mig oerhört kvinnlig i mina nya bröst, från liten a-kupa till en d-kupa och jag ångrar mig som sagt inte en enda sekund!?

 5. Mammatill2

  Efter två graviditeter och amning så hade jag nästan inget kvar. När det var dags för bikini stod jag alltid i provrummet o affären och gråta för mig själv. Jag avskydde det. Hade verkligen inte så att jag kunde fylla ut en bikini. Alla bh som jag köpte hette ”Bombshell” för där var så stora kuddar i att även de.minsts brösten skulle kunna se stora ut. Men de var inte alls bekväma.
  Men igår la jag mig äntligen på operationsbordet. Det blev en bröstförstoring och kom hem till familjen imorse. Öm, spänd över brösten och med ett stort leende på läpparna. För nu vet jag att jag inte kommer avsky min kropp till sommar.
  Det är min kropp och ingen som bestämt något åt mig. Min man sa att de var mitt val då det är JAG som ska trivas i min kropp ? han var med under allt med konsultation men yttrade sig varken om formen eller storleken mer än om jag verkligen illa veta då han såg de på ett annat sätt än vad jag gjorde. Men han sa hela tiden att du gör det som känns rätt för dig

  Jag är så glad att jag gjorde det. För jag trivdes inte innan. Alla är fina på sitt sätt men man måste trivas i sin egen kropp ??

 6. Gizmo

  Jag gjorde bröstförstoring i feb. 2015 och hade då inga planer alls på att skaffa barn. Hade fått en befodran på jobbet så jag skulle flytta till London till hösten. Meeeen två veckor efter min operation träffade jag mannen i mitt liv och valde att stanna kvar i Sverige. Blev gravid och födde vår dotter i julas. Mina bröst har förändrats massor!
  Jag hade en stor byst innan operationen men behövde inte lyfta. Så de stoppade in 650cc till så nu har jag en kupa på 80K. Nu efter gravidteten och efter jag var tvungen att sluta amma så har mina också blivit tomma. Dock sitter implantatet kvar på samma ställe så det ser förjävligt ut. Det är bara mitt egna bröst som börjat hänga.
  Du gör ju såklart som du vill men det är en väldigt stor operation och jag måste göra om min tidigare eftersom resultatet blev förstört. Ska du dessutom lyfta också skulle jag råda dig att göra den operationen först och sen lägga i implantat. Har sett för många misslyckade resultat när man gör allt under samma operation.
  Oavsett hur du gör kan jag varmt rekomendera Marcus Erström (osäker på efternamnet, men något i den stilen) på Plastikkirurggruppen på Södersjukhuset i Stockholm!

 7. Gizmo

  Jag gjorde bröstförstoring i feb. 2015 och hade då inga planer alls på att skaffa barn. Hade fått en befodran på jobbet så jag skulle flytta till London till hösten. Meeeen två veckor efter min operation träffade jag mannen i mitt liv och valde att stanna kvar i Sverige. Blev gravid och födde vår dotter i julas. Mina bröst har förändrats massor!
  Jag hade en stor byst innan operationen men behövde inte lyfta. Så de stoppade in 650cc till så nu har jag en kupa på 80K. Nu efter gravidteten och efter jag var tvungen att sluta amma så har mina också blivit tomma. Dock sitter implantatet kvar på samma ställe så det ser förjävligt ut. Det är bara mitt egna bröst som börjat hänga.
  Du gör ju såklart som du vill men det är en väldigt stor operation och jag måste göra om min tidigare eftersom resultatet blev förstört. Ska du dessutom lyfta också skulle jag råda dig att göra den operationen först och sen lägga i implantat. Har sett för många misslyckade resultat när man gör allt under samma operation.
  Oavsett hur du gör kan jag varmt rekomendera Marcus Erström (osäker på efternamnet, men något i den stilen) på Plastikkirurggruppen på Södersjukhuset i Stockholm! Väldigt erfaren, duktig, du får hans mobilnummer så man kan smsa honom dirket om man får problem etc etc. Superbra service!

 8. M

  Jag har rätt små bröst men är nöjd och har alltid bara fått komplimanger haah. Skulle däremot efter barn lyfta dem om jag har ekonomin. Jag tycker man gör precis som man vill! Skulle dock inte be min kille betala om inte ham var den slm ansåg att jag behövde fixa något och skulle han öppet tala om det skulle jag nog överväga om det är värt att stanna i en relation med någon som inte gillar mitt utseende efter barnafödande

  1. Kristine T. Davidsen

   Jeg synes det er helt ok!! Jeg har selv silikon i begge bryst, 450 gr pr protese. Jeg måtte fjerne det ene brystet pga brystkreft da jeg var 36 1/2 år. Så da jeg var ferdig med hovedbehandlingen, fikk jeg rekonstruert brystet ved at de la silikonprotese innunder brystmuskelen. Så løftet og reduserte de det andre brystet. Noen år senere valgte jeg selv å fjerne også det brystet og få samme silikonprotese der. For å få brystene mest mulig like. Og nå kan jeg endelig gå uten bh, uten at jeg får gnagsår under brystene fordi de er så store og tunge!!! Veldig godt fornøyd med det!!!

 9. Hanna

  Jag har silikon och det är det bästa besöutet jag tagit. Jag hade däremot så små innan att jag inte fyllde ut 70A ens. Jag mådde otroligt dåligt och ursäktade min existens för jag kände mig så fel. Har idag ett barn och det kom mjölk och älskar dem fortfarande

 10. Tina

  Om man tror att man kommer att må bättre av det så varför inte. Själv har jag fått 2 barn. Håller på att gå ner all vikt efter barn nr 2 som är 3.5 månad. Tänker att jag ska gå ner all vikt o se till att hålla den först innan jag tar ett beslut. Får se vad som finns kvar? Dom tappar ju definitivt i volym. Om det blir nya bröst i framtiden så tänker jag att vi hjälps åt att betala. ?

 11. Axelina

  Jag har fixat mina bröst 3 ggr (svårt att veta vad jag vill ) operationerna har gått hur bra som helst faktiskt ! De svåra är hur man vill ha dom ?Kommer att gå skitbra

 12. Silvija

  Jag tycker det är fint med sillisar eller stora bröst. Jag själv efter 3 barn har typ inga bröst kvar efter all amning ”ammat länge” så tuttar vill jag med ha ? Gäller bara å spara till det ?

 13. Amanda

  Jag fixade mina bröst första gången för 2 år sedan. (Har inga barn) men sen blev jag inte riktigt nöjd pga att jag tyckte brösten blev för små och fick ändra om/lägga in lite mer. Men jag vet att jag kommer göra om dom efter första barnet kommer sen hehe.

stats