Ulrika Forsberg

Verkligheten

Sexliv och ekonomi 


Hur ser erat sexliv ut under graviditet och efter förlossning? 

Svar: saken är såhär, när jag va gravid med Villiam så va allting som vanligt, vi hade sex hela graviditeten fram till dagen innan jag födde, jag kände mig rätt fin som gravid i början av den graviditeten! 

Sen efter Villiams förlossning så tog det ca 3veckor igen innan vi började ha sex, å de funkade Å kändes mest som vanligt! Efter ett tag då började jag få ont i magen (tror egentligen att de va efter jag satte in en spiral) å de gjorde ont under sex, vi hade de öndå, men tillslut tappade jag helt suget på sex eftersom de mest bara gjorde ont! ”Man kunde liksom inte köra på som vanligt” de gjorde ont om  han ”tryckte ända in” eller hur man ska förklara de. Men iaf, jag tappade ju sexlust å sug tillslut eftersom de varje gång gjorde mest ont och va en jobbig stund för mig! Vilket blev jobbigt för vi hade nästan aldrig sex, Villiam blev ju liksom 1år och de kändes fortfarande jobbigt och lite ont! Efte sex så typ brändes det och sved, å köndes lite som jag fick ”inre framfall” typ som att jag vill hålla å trycka upp underlivet efter sex! De kändes tjockt och svullet! 

Å den blev ju jag gravid igen, så jag hann inte riktigt ta tag i dedär, denna graviditet har min sexlust varit helt 0, vi har haft sex nångång, men de gör ont, känns som att de tar stop å är för trångt! Ja, Ne de gör ont och är jobbigt helt enkelt! Sen har jag en bebis i magen som ligger väldigt långt ner och rör sig väldigt mycke, vilket också känns jobbigt, å just att i denna graviditet så känner jag mig bara tjock, ful och klumpig!:/ 

Har någon av mina läsare haft samma problem eller känner igen sig och vet varför de kan vara såhär? 


Hur gör ni med ekonomin?

Ja, Alex betalar allt som huslån/tv/el å sånt till huset. Jag betalar allt till hemmet (inredning) och allt till barnen (kläder, sängar, skötbord å sånt) sen betalar vi båda lika mycke till mat å bensin å sånt!:)

Vi båda tjänar idag ungefär lika Mycke och får ut en bra månadsinkomst!:)
Förresten så vill jag påminna er om mina Youtube-klipp på GVFV:)

Lägger till mina senaste klipp för er som missat dom 🙂 


??

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Matilda

  När du bokar taxi så kan du uppge att bilbarnstol behövs så ordnar dom det. Ibland tar dom en mindre avgift för det.

 2. Maria

  Har precis börjat följa dig och älskar din blogg. Du är ärlig och skriver om verklighet jämfört med så många andra bloggar som jag tror förskönar sanningen brutalt. Tack för det! Vart bor ni? Ni bor inte i Sthlm va?

 3. Amanda

  Vi hade typ likadant sexliv på båda graviditeterna! Med första så va det jag som ville ha sex jämt haha! Så då va den hög! Med andra så hade vi det kanske 5-8 ggr i månaden, pga min foglossning låg inte bekvämt någonstans! Åh fick bara ondare i kroppen om vi hade sex! Hehe! Men samma natt som nr två föddes så körde vi ganska hårt då ville jag verkligen ha sex! Direkt när jag la mig efteråt så skrek jag pga värkarna haha! Hade haft massvis med sammandragningar under graviditet så sex satte igång allting för oss! Nu med två barn, utslitna, jobb, sömnbrist & plus att barnen alltid vaknar när vi lägger oss så ligger sex livet på 0! Åh har vi det så blir det snabbt innan barnen vaknar!

 4. Elin

  Hade samma problem med spiralen, det gjorde ont under och efter sex. Efter ca 1,5 år blev det bättre för mig men då tog jag ut den för att vi ville få barn 🙂 efter att ha fått vår son tog det bara 6 månader så blev jag gravid igen. Under andra graviditeten fick jag väldigt ont i underlivet pga trycket från bebis. Det kändes som att gå runt med en vattenmelon mellan benen, som ständigt var påväg ut x) och svullen och jävlig var jag också! Såg helt sjukt ut. Som du säkert förstår hade vi inte mkt sex under andra graviditeten.
  Men efter att ha fött andra barnet försvann alla problem redan samma dygn. Jag var ”fin” igen därnere. hoppas det kommer kännas bättre för dig efter graviditeten. Du verkar vara en sådan fin och vacker människa både på insidan och utsidan så det förtjänar du! Kramar <3

 5. Elin

  Hade samma problem med spiralen, det gjorde ont under och efter sex. Efter ca 1,5 år blev det bättre för mig men då tog jag ut den för att vi ville få barn 🙂 efter att ha fått vår son tog det bara 6 månader så blev jag gravid igen. Under andra graviditeten fick jag väldigt ont i underlivet pga trycket från bebis. Det kändes som att gå runt med en vattenmelon mellan benen, som ständigt var påväg ut x) och svullen och jävlig var jag också! Såg helt sjukt ut. Som du säkert förstår hade vi inte mkt sex under andra graviditeten.
  Men efter att ha fött andra barnet försvann alla problem redan samma dygn. Jag var ”fin” igen därnere. hoppas det kommer kännas bättre för dig efter graviditeten. Du verkar vara en sådan fin och vacker människa både på insidan och utsidan så det förtjänar du!

 6. m

  Under min graviditet hade jag noll sexlust. Och jag kände mig rent utav äcklad av min sambo. Ville egentligen helst sova i eget rum. Sen efter halva graviditeten så fick jag för mig att jag inte trivdes i huset och vi skulle bli särbos. Hade jag fått tag på en lägenhet hade jag nog flyttat. ? direkt efree förlossningen släppte min misstrivsel och jag älskar vårt hus. Men vi har inte helt kommit tillbaka i sexlivet som innan barn. Dottern är nu 1.

 7. Rebecca

  Verkligen inte kul att höra att du haft/har samma problem som jag men verkligen skönt att höra att jag faktiskt inte är den enda som lider av de du beskriver kring sexlivet. (Har inte hört någon som har det exakt som jag innan.). Jag är också gravid igen med vårt andra barn och han inte heller riktgt ta tag i problemet på allvar innan. Jag har varit på några undersökningar och förklarat läget men man hittar inget… Allt ser normalt ut säger dom.. men något måste ju va fel eftersom de gör så förjävliga ont när den kommer för långt in och smärtan efteråt ska vi ju inte tala om.. Det är precis som du beskriver det. Svullet och jätte jätte ömt. Känns som man vill hålla upp underlivet också.. Jag kan ha svårt att gå till och med. Gör ont in i benmärgen på mig känna det som.. Hur kommer de sig undrar man ju. Jag skulle bli jätte glad om du ville dela med dig av hur det går för dig framöver. Antingen till mig personligen eller på bloggen såklart. Bamsekramar till dig. Läser din blogg dagligen just för att vi har gått igenom graviditeterna exakt samtidigt och har barn i samma ålder. Du är bra du! 🙂 Och viliam är ju för söt! 🙂

 8. Ellen

  Jag hade ingen lust alls i början av graviditeten, kanske för att jag mådde så illa o var så svag.. först nu på sista tiden jag fått sug , men de är inte smidigt längre , magen är ivägen hur man än gör ??

stats