Ulrika Forsberg

10 saker jag längtar till 

1. Tills lilla bebis kommer såklart!:) 

2. Tills på måndag då jag och min mamma ska ut å äta!:) 

3. Tills vi renoverar vårt hus

4. Tills vi åker utomlands 

5. Tills man kan sova en hel natt utan att vakna en enda gång! 

6. Tills man kommit på vad man vill jobba med å jobbar med de! 

7. Till julafton 

8. Tills mina barn kan gå på toaletten själva ? haha! 

9. Tills jag får göra min bröstoperation 

10. Tills min kropp är hel å stark å jag orkar saker igen 🙂 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amanda

    Längtar med till min bröstoperation! 2 ammande barn & är 22 år! Älskar att jag har ammat mina barn! Verkligen! Men nu efter andra sonen slutat amma ( vi fick inte ihop det) så känner jag verkligen en längtan efter det!<3

  2. Emelie

    Kan du inte berätta lite mer omgående om punkterna?;) typ om din utomlandsresa och din bröstoperation? Ska du göra dom mindre eller vad ska du göra osv! Spännande o veta eftersom jag själv funderar på det.

stats