Ulrika Forsberg

Äckliga jävla människa!!!

Alltså jag får diverse kommentarer hela tiden på min blogg och instagram! Men när någon drar in ens barn eller familj……. alltså! Fyfan! 

Hur i helvete kan denna äckliga jävla människa skriva något sånhär?!?! Seriöst?? 

(Ursäkta mitt språk) men när jag blir arg så rår inte min käft för vad som kommer ur den! 

Å när en människa skriver såhär så vill jag säga bra mycke fulare å hemskare saker än de jag skrivit egentligen.. 

ursäkta mig! 

Men hördu tjejen! Hoppas du dör en plågsam jävla död inom en snar framtid som vågar säga sådär till mitt barn! 

Äckliga människa!! 


Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. S

  Polisanmäl!!!! Hon gick LÅNGT över gränsen!
  Fy fan hur en människa ens kan skriva något sånt, jag hade gått i taket…milt sagt!

 2. Anja

  Uch mår illa av den kommentaren, hoppas hon shälv inte har barn och hinner mogna innan hon en dag får barn själv. Hur barbarisk får man vara. Om hon nu tycker det är så vidrigt med päls industrin hur kan hon kontra med nått sådant??? Hur tänker man då?

 3. Angelica

  Men alltså, jag blir så förbannad så jag vet inte vad jag ska ta mig till!
  Alla dessa hysteriska människor! Är det inte extremfeminister , eller extremvänstern eller extremfachister så är det extrem antipälsare! Som till och med i slutet av allt är massa buddelmoral fittor som egentligen pratar emot sig själva ! Finns inte sunt jävla förnuft längre ?! Va ?!
  Hur tänker man?! När man går så långt att man inte bara önskar döden på ett barn utan går ännu längre! Jaja jag fattar vinkeln med att hon tar upp de djuren får genomgå.. men det är ju där hon säger emot sig själv… hade förstått det lite klarare om hon önskat döden och att skinnet skulle dras från Ulrika.: men nej då går hon på något så oskyldigt som hennes barn. Som står lika oskyldigt som djuren isåfall…

  Ska inte önska någon något, jag säger bara karma.. karma is a bitch 😉

 4. Clara

  Det är riktigt korkat att bära äkta päls, fy och skam till såna människor!!!!!!!!!!!
  (men givetvis var det ej okej att skriva så om ditt barn som hon gjorde.)

 5. Ina

  Alltså herregud, om någon hade skrivit så om mitt barn!! Fick fram Dianas mammas mobilnummer så drog iväg printscreenen till hennes mamma och uppmanade henne till att hålla koll på vad dottern gör på internet. Hoppas det var okej! Sjukaste är väl att tjejen är 23 år…

 6. Amelia

  Fyfan vilken hemsk kommentar!! Jag blir fakiskt också besviken och förbannad på människor som bär äkta päls(vet inte om din päls var äkta) men skulle ALDRIG skriva så till någon! Speciellt inte om någons barn? Försök tänka att hon säkert har ett skitliv och du har ett fantastiskt liv och två fina ungar:)

 7. Nathalie

  Började gråta av att läsa det där, att det finns sådana idioter trodde jag inte. Vilken jävla sjuk människa. Hur fan kan man skriva så? Blev helt mållös! Anmäl,blocka o ta bort henne.. jävla typ!

 8. Lizzy Weiner

  Hon som skrev så är ju inte frisk någonstans. Vet inte vad jag hade gjort om nån skrivit så om min son som är 1 år och 5 månader. Så förbannat onödigt skrivet av henne! Att hon inte skäms ? Kram till er fina familj ?

 9. Fridha

  De där va kanske bland de sjukaste jag någonsin läst!!! Mycke påhopp å skit kan man ta. Men alltså hur i hela helvete kan Man skriva sådär?!

 10. Madelene

  Jag brukar inte lägga mig i och kommentera men som jag skrev i kommentarerna till bilden så var det fan det värsta jag har sett i mitt liv!! Att människor inte vet hut alltså! Usch fy fan!

 11. Sandra

  Alltså fy fan så fult skrivet.. Förstår bra din reaktion.. Jag skulle aldrig ha kunnat hålla en sådär god ton som du haft.. Tänk att det finns sådär hjärndöda människor.. All kärlek till dig o din familj ❤ från Sandra i Finland som älskar att läsa din blogg o följa med din familj!

 12. Sandra

  Alltså fy fittan så fult skrivet.. Förstår bra din reaktion.. Jag skulle aldrig ha kunnat hålla en sådär god ton som du haft.. Tänk att det finns sådär hjärndöda människor.. All kärlek till dig o din familj ❤ från Sandra i Finland som älskar att läsa din blogg o följa med din familj!

 13. Sandra

  Alltså bara för att man är en offentlig person ska man inte ta sånt här! Vilken fruktansvärd kommentar ? Nättrollen vet man ju tyvärr att finns överallt, men att ge sej på barn är inte någonstans okej! Usch va arg jag blir! Många kramar till er

stats