Ulrika Forsberg

Aldrig längtat så mycke förut!

Nu sitter jag och ger Hampus lite mat framför frost med villiam bredvid! 

Kommer snart ett paket hem hit med mina utemöbler:) så nu hoppas vi på varma och soliga dagar snart.:)

Men sen hoppas jag att ja får ett sms/samtal idag om ett annat paket som jag ska hämta ut! Har nog aldrig längtat så mycke till ett paket förut ? det bör komma under denna vecka:) 

Å vad är det jag längtar efter så myvke då? 

Jo…

Emmaljungas NXT90f ?? 


Alltså, i Love IT! 
Nån av er som har denna? Vad tycker ni om  den? 🙂 

Å ja, jah älskar vagnar och Emmaljunga! Haha! 

Å vill ni veta en superkul grej till? 

Jag har faktiskt fått äran att bli ambassadör för Emmaljunga! Såå kul! De kändes stort för mig, för Emmaljunga är ett stort och känt märke, och som jag själv tycker otroligt myvke om 🙂 så de ska bli så kul att jobba med dom:) 

Men nu ska jag fortsätta med frukosten till mina små killar här hemma. 


??

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Caroline

    Superkul! Älskar Emmaljunga 🙂 fråga; visst sa du att din mjölk sinade rätt snabbt med William? Var det runt 3-4 månader? Kanske minns fel men när jag ser bilderna på Hampus undrar jag om ni reflekterat över att han eventuellt har kort tungband? Min dotter hade det och hennes tunga var också sådär hjärtformad.

stats