Ulrika Forsberg

Alltså….

Jag e så jäkla arg.. lugnviks hälsocentral är ett jävla skämt! Sämsta som någonsin skådats!! 

Ni som följt min blogg länge har nog sett att jag klagat tidigare på denna hälsocentral. 

Jag har gråtit när jag kommit där ifrån, sen så ringde jag dit en gång och pratade med en sköterska, då sa hon att jag skulle vänta lite medans hon tog ett annat samtal, så jag fick alltså vänt i luren i ca 15min å lyssna på hennes andra samtal som va ett akut samtal där hon lämnade ut patientens namn, personnummer, telefonummer adress och sjukdom…. bra sekretess…. 
Å idag! 

Jag skulle på återbesök och kolla mina stygn, byta tejp. 

När jag kommer dit så har ja en dam i kanske 60års åldern, redan där blev jag nojjog! 

Hon hade ingen aning om vad hon höll på med alltså.. 

hon frågade mig hur mycke hon skulle klippa ner trådarna?…

Sen rengjorde hon såren så mycke att jag typ började blöda.. 

sen säger hon att de ser öppet ut (de har inte läkt igen riktigt runt bröstvårtan) inge onormalt! Men hon skulle lägga på konstskinn… allvarligt..? 

Jag sa nej till de! 

Sen skulle hon lägga om.. 

man ska lägga om med en bred kirurgtejp, hon tog en smal suturtejp??????? 

Men hallå! 

Suturtejp ska man lägga över på ett sår för att de ska hålla ihop (alltså vågrätt) 

Såhär 

Hon la det jäms med såret, tejpen täckte inte ens mitt sår, hon slutade mitt i såren, alltså de gjorde så jäkla ont! 

Såhär la hon tejpen! 

Som sköterska så SKA man veta att såhär gör man inte! 

Å hon tyckte de räckte såhär 

(Hon gjorde de heller inte sterilt) å jag hade öppna sår.. 

Alltså Fyfan! 
När jag kom hem så hade jag fått hem en kirurgtejp ifrån nordiska kliniken, så de första jag gjorde när jag kom hem va att ta bort de tanten hade gjort och sätta dit tejp själv! 

Men fyyy va det gjorde ont att dra bort dendär tejpen hon hade satt, den satt mitt i mina sår.. jag är såå öm å har ont nu alltså..
Jag la två lager fast de räcker med ett lager! Men jag ville vara safe:) 

Dom är gul av blåmärken, så inte annat 😀 
Men alltså.. jag blir så matt! Å dedär förväntar dom sig att jag ska betala 300:- för.. i helvete! I morgon bitti ska jag ringa dit det första jag gör! Jag betalr inte ett piss för dedär! 

??????????????????????????????

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Matilda

  Berätta gärna om hur det gick när du kontakta dom idag? Det är valfritt vilken HC du vill tillhöra i länet.

 2. Annika

  Ring tillbaka tycker jag eller till nån annan vårdcentral o berätta o be om o få en ny tid snart! Tejpen e ju till för att ärren ska bli så små som möjligt, o du har ju helt rätt att personen inte gjorde rätt! men tänker att de e viktigt för dig att de ska bli så bra som möjligt!!! stor kram!!

 3. Maria

  Ring och anmäl säger jag bara! När jag tog bort mina halsmandlar glömde min läkare attskrivanut antibiotika så vi fick ersättning/skadestånd för att jag var sjukskriven i 4 veckor i gymnasiet och missade massor. Anmäl både mottagandet och okunskapen och att du hörde hela samtalet. Det finns bra vårdcentraler, hitta en sån och gå dit. Krya på dig! 🙂

 4. Elisabeth

  Min läkare visade mig hur jag skulle sätta min tejp 🙂 Först skulle jag korsa tejpen ända ifrån vårtgården och ner (tejpen skulle korsa varandra under vårtgårdeb för de va viktigt med extra stabilitet där) sen skulle jag sätta en bit över vårtgården längst upp och sitt skulle jag tejpa i ”väcket” Hoppas de hjälper dig lite iaf ?

 5. Amanda lundberg

  Hmm.. inte okej. När jag gjorde bröstlyft och förminskning så gjorde jag alla omläggningar själv. Med kirurgtejp , bra att du ändra. Man ska ha den breda tejpen och låta det sitta så länge som möjligt för att ärren ska hålla ihop och inte tänjas

 6. Ann-Sofie

  Har haft Lugnviks Hälsocentral också. Dom är helt körda där. Alltid haft problem där, felaktig hjälp, doktor som betett sig obehagligt. ? tur att du kunde fixa tejpen själv! Men ge dom inte ett öre för det där!! ❤?

 7. Lisa

  Jag vet inte hur det ser ut runt omkring dig med vårdcentraler men om jag var du skulle jag lista mig på en annan vc. De borde anmälas för det där telefonsamtalet du fick lyssna på

stats