Ulrika Forsberg

Ångest… 

Jag klickade precis hem en julklapp till mig själv! Sem dumförklarade typ alla mig så jag fick lite ångest! ? 

Saken är såhär att, sen jag va bara nåt år gammal så har jag ALLTID älskat å samlat på nallar! Jag köpte nallar i gymnasiet å gör de än idag! Jag lägger mycke pengar på nallar! De har alltid varit nåt jag älskar att ha! Å alltid så har såklart ju större varit ju bättre 😀 haha! 

Villiam fick en nalle för ca 1år sedan, den va 130 hög, jätte gosig!:) 

Å nu har jg hittat en nalle som jag själv verkligen ville ha! Så i morse beställde jag hem min julklapp till mig själv!  

Alex å ville har blivit lite bortskämnda med diverse nu på slutet så jag själv tyckte jag va värd en nalle, men de va nog bara jag själv som tyckte de! Haha! 

Jag beställde iaf en nallebjörn som är 180 hög!! ? fatta å ha den Goa nallen i sängen! Hahah! 

Den va på rea å kostade 4500:- :/ lite dyrt för en nalle, men jag blev kär å va tvungen! 

Så nästa vecka så ska jag visa upp den för er här ? 

Men vad tycker ni? 

Är jag helt väck i huvudet som köpte den? Eller va de ”okej” 😛 
Villiams gosiga nallebjörn!:) 

?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Louise

  Du får väl köpa vad du vill ha 🙂 jag själv köper ibland alldeles för mycket inrednings saker hehe gör som du själv vill! Puss och kram Louise

 2. Jasmine

  Jag förstår dig helt! Jag älskar också nallar. Och har en samling… manen tycker jag är knäpp men jag bara måste! Klart du är värd en nalle! Jag tänker så om mig själv iaf!

 3. Emma

  Du får göra vad du vill med dina pengar☺ Ingen har med att göra vad var och en spenderar sina pengar på. Och alla har sina olika intressen till saker, som du till nallar och jag till ljuslyktor tillexempel. Den nallen blir garanterat jättemysig att gosa med som du sa?

 4. Amanda

  Haha shit! Men såklart, det är nåt du vill ha och det är dina pengar men jag hade inte betalat så mycket, hade den varit billigare kanske jag skulle ha köpt en till barnen 🙂

 5. Katherine

  Det är väl självklart dina pengar och ditt val. Jag har alltid fått höra ”varför lägger du så mkt pengar på kläder” men det är väl upp till var och en ?
  Jag tyckte att nallen var super fin!! Hade vi bott större hade jag absolut kunna tänka mig att köpa en till mina killarna här hemma ??

 6. Rebecka

  Oj ingen liten nalle du beställt! ? Kommer än idag ihåg hur avundssjuka mina kompisar blev på min jättenalle jag hade när jag var liten, den var nog som Villes typ ? Supergosigt med nallar men jag hade nog inte lagt så mycket pengar på en själv ??

stats