Ulrika Forsberg

Bebisrörelser och spöken 

Ja igårkväll så kände lilla bebis i magen röra sig runt, magen blev stenhård å kiklades i hela magen, så där va hon/han i full gång 🙂 

Når som inte är lika trevligt är att de faktiskt spökar här hemma! Jaaa de är sant!! 

När ville vaknar på nätterna så brukar han ställa sig upp å vinka ut till trappen:O sen så har jag hört massa ljud flera gånger, å en gång hörde jag något som smällde ner i golvet på övervåningen å jag va nere:/ men igår morse så va Alex å ville nere å kollade tv, jag hade precis vaknat här uppe, gick in i badrummet Å tvättade av ansiktet å sen skulle jag bädda sängen, då hör jag från rummet breve (alltså rummet vid trappan) att Villes leksaksbok, en Djungelbok som låter när man öppnar en viss sida, då låter massa apor å djungeldjur, ja de började helt plötligt låta, jag trodde att de va Alex och ville som kom upp, men nerå, Alex såg film Å ville sov på nedervåningen, å boken låg där i leksakskorgen bland alla nallar, helt omöjligt att den bara kan låta av sig själv, de är en stor bok som man liksom måste öppna för att den ska låta:/ sjukt läskigt :/ 

Nu nät jag ligger hör uppe å nattar lilleman så hör man att de smäller nånstans att nån dunkar på väggen typ eller nåt:/ de e bara jag å ville hemma! 

Så ja, de spökar lite här henna kan man säga!:) vår ytterdörr å garageport kan helt plötsligt stå helt öppna när vi kommer hem ifrån affären oxå :/ 

Usch! Haha 😀 

Här är alltså ”spökrummet” haha! Taket ovanför mitt skrivbord är luckan till vinden (som gör allt ännu läskigare!) 


Å här är Djungelboken som helt plötsligt bar börjar låta! Ligger så den helt omöjligt bara kan öppnas å låta:O 


Nä Nog om spöken nu!:D 
Syrran å hennes dotter har varit här idag iaf, dom for precis hem!:) 

Vi har myst å käkat oss mätta på det bästa 😀 

Så en lugn sag har de varit! Jag har varit dyngtrött (måste ha jätte dåligt järnvärde tror jag) är verkligen sjukt trött hela tiden alltså! Å migrän jätte ofta:( så blir inte jätte roliga dagar här hemma ? hoppas de vänder, annars är de bara hålla ut i ca 4mån till 😛 


Fixade håret och fotade min fina systerdotter!:) 

Å nu somnade precis Villiam!:) 

Jag ligger kvar i sängen å passar på att blogga färdigt medans jag väntar hem Alex, hans mamma, Daniel å syskon 🙂 

?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jennifer

  Det kan vara så att batteriet håller på att bli dåligt, då kan det förekomma ljud från leksaker, böcker osv. Men ja, det kan ju spöka också 😉
  Hoppas det löser sig iaf.. 😛

 2. Jennifer

  Det kan vara så att batteriet håller på att bli dåligt, då kan det förekomma ljud från leksaker, böcker osv. Men ja, det kan ju späka också 😉

 3. Helene

  Om du känner obehag så säg bara ’sluta’ vänligt men bestämt. Barn har dessutom lättare att se det övernaturliga men brukar normalt växa bort ju äldre barnet blir.

 4. Josefine

  Haha vi har exakt samma bok och den brukar också låta från ingenstans! Trots att den är stängd. Har skrämt både mig och sambon flertalet gånger! Skönt att veta att det inte bara är vår bok som låter.

 5. Elin Engström

  Haha så sjukt!! Min son Dante har precis samma bok och den låter också ibland när den ligger i korgen. Den har skrämmt skiten ur mig flera gånger ?

 6. Elin

  Haha så sjukt!! Min son Dante har precis samma bok och den låter också ibland när den ligger i korgen. Den har skrämmt skiten ur mig flera gånger ?

stats