Ulrika Forsberg

Lunch på stan 

Ja Alex är ju pappaledig då å då så idag och i morgon är han hemma:) så vi passade på att ta en lunch på stan, jag tog lite sovmorgon och sen åkte vi nästan direkt jag  vaknade, en lite sväng ner till badhusparken och sen upp på stan och fick i oss lite i magen:) 

Passad på att titta lite efter sköna plagg nu när det är varmt å man inte riktigt har ork att klä sig tajt eller varmt 🙁 

Hittade en perfekt långkjol som är supersnygg att ha högt upp när man e gravid nu 🙂 å jättefint me bara något vitt upptill!:) finns på veromoda! Tror den kostade typ 230:- (om jag inte minns fel) :/ 

Superskön iaf!:) 

(Jag tog storlek M på min) 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats