Ulrika Forsberg

Behöver tips..

Godmorgon! 
Nu är det andra morgonen jag vaknar med världens migrän, ätit alvedon typ var 6e timme sen igår morse.. Dock har jag sluppit suttit vaken hela denna natt som jag va tvungen att göra igår pga min hemska halsbränna, så den slapp jag inatt!:) 
Nu ligger vi i sängen framför en barnfilm i väntan på att klockan ska bli lite mer, idag väntar inte en sån händelserik dag, ska hämta ut paket som kommer, å bara vila upp oss och hoppas min migrän vill försvinna! 
Men jag behöver er hjälp!!:) jag letar en bra, fodrad, varm vinteroverall till Villiam, å jag tycker verkligen de är såå svårt.. Eftersom han är liten fortfarande å han kanske inte kommer ha det så jätte lätt att gå/leka i snön med stövlar å overall å allting på så vill jag ju ha en smidig overall som inte är för klumpig att gå runt i för honom. 
Men som sagt, den ska ju vara väldigt varm, med tanke på att vi bor i Jämtland å har väldigt kalla vintrar, men samtidigt smidig för honom att ha på sig å röra sig i! 
Lite samma sak med stövlar och vantar om ni har några tips på de också!:)
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 
Några bilder ifrån gårdagen då jag och Villiam tog oss iväg på en promenad till lekparken i världens finaste höstväder

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Den där lekparken har mina barn lekt mycket i ?
  Jag skulle rekommendera didrikson overaller, mina barn använder bara dom och jag har aldrig varit besviken på dom! Hestra handskar

 2. Angelica

  Jag älskar molo pyxis, min grabb kunde ha sin 2 vintrar, ganska stora i storlek. Hans första vinter som ”gående” var han 14-16 månadee och ALLT var stort på honom, det är nog tyvärr så när dem är så små. Men som sagt molo pyxis gillar jag, dels är dom väldigt fina, lätta att ta på och varma som in i bergen. Kavat kängor har jag kört på alla vintrar, kanoners! Iår blev det en polarn o pyret overall, inte testad än då men den verkar oxå kanon. Du kommer nog få massa bra tips.

 3. Emelie

  Hört mycket bra om overallerna från märket Gneis, av vänner. De ska vara lite smidigare tydligen och ändå varma! Har precis köpt en till min son 🙂 Vi bor i Västerbotten så vi har också väldigt kyliga vintrar.

 4. Nicolle

  Säger polarn och pyret, fruktansvärt smidig med knäppning och är följsam! Köpte en till dottern när hon skulle ha sin första, så hon var runt ett och ett halvt. Har tvättat den hundra gånger och det märks inte!

 5. Åsa Nilsson

  Jag jobbar själv på Lindex och har alltid haft Fix overallen till mina barn. Har varit supernöjd med den ? Den är ju vattentät med. Börjar på strl 86. Gå in på Lindex.se och se så fin den är i år. Mvh Åsa

 6. Åsa Nilsson

  Jag jobbar själv på Lindex och har alltid haft Fix overallen till mina barn. Har varit supernöjd med den ? Den är ju vattentät med. Börjar på strl 86. Gå in på Lindex.se och se sågning den är i år. Mvh Åsa

 7. Annelie

  Jag tycker att Reimatec har varma men smidiga overaller för de små! Dessutom står de emot väta bra.
  Gillar även Didriksons och Kaxs (Kappahls) overaller.
  Sedan Kuomas vinterskor! Riktigt lätta och med ullfoder så det räcker länge med bara vanliga sockar.

 8. Malin

  Mina flickor har använt Gneis dom 3 senaste åren och tycker dom är jätte bra. Tycker även isbjörn of sweden och reima är bra.

 9. Jenny

  Det finska märket reima ska ha väldigt varma overaller. Det är även väldigt bra kvalite. Har inta koll på hur smidiga dem är. Men värt att kolla in iallafall.

  Du är grym!

 10. Louise Kärner

  Jag har köpt Lindberg Aspen till min dotter. Den känns tjock och mysig men samtidigt lätt. Tycker att många vinteroveraller är så tunga annars, och det blir ju knepigt att leka för dom små då. Ett tips är en sådan overall och om dagarna när det är urkallt ha flera lager under! Då borde han klara sig bra i kylan. 🙂

  1. Elin

   Reima är kända för att ha varma och smidiga overaller, dom har även blivit bäst i test flest gånger!
   Skor kan jag rekommendera Kouma med ullfoder, lätta skor som barnen lätt kan ta på själva och som står emot kylan i norr.
   Vantar rekommendera jag att köpa äkta skinn med ullfoder som säljs på Gaupa i Östersund. Lycka till!

  2. Louise

   Jag skulle rekommendera didrikssons overall. De bästa vantarna är Hestra. Dragkedjan sitter på sidan av vanten och man kan dra upp utan att behöva få barnet att förstå att de ska hålla emot när man drar. Bästa stövlarna är Viking.

stats