Ulrika Forsberg

Besök hos barnmorskan 

Idag så har vi hela familjen varit på besök hos barnmorskan och lyssnat på lillebrors hjärta!:) allt såg jättebra ut, jag växte som jag skulle och bebisens hjärta lät jättebra!:) 
Något jag tyckte va lite jobbigt är min vikt:( 
Jag vet inte varför jag hängt upp mig så Mycke på vikten denhär gången, tror de berorpå att all extrakilon som jag lägger på mig är såå jobbigt för min kropp!.. 
Jag tycker de är jätte jobbigt, min foglossning är så illa nu så ja verkligen knappt kan gå! Å jag hatar att använda mina kryckor.. Min egna kropp orkar inte bära mig.. Vilket känns jätte jobbigt! De går inte att vrida sig i sängen, å ta sig ur sängen är ett jädra bök å tar några minuter, sen gör de ju ont som bara den.. Så all vikt gör ju allt ännu värre…. 🙁 tänk om man kunde få ha en bra å underbar graviditet istället. Men nejdå.., här ska de lidas i 9månader innan man får träffa sin lilla prins! Orättvist att graviditeter kan vara så olika! 
Men iaf, jag vägde 84,7 nu, å har alltså går upp 9kg från start! 
Med Villiam gick jag upp sammanlagt 11kg (då vägde jag 2kg mindre vid start) så vid Villes förlossning så vägde jag 85kg, så de e ju vad jag väger nu å går in i vecka 32! Å de som är frustrerande är ju just de att de går inte röra på sig minsta lilla, så de e ju inte jätte konstigt att vikten ökar!:( 
Men jag ska iaf försöka tänka bort vikt å tänka positivt!:) snart e bebis me oss på utsidan!:) 
Han låg med huvudet neråt å startklar!:) de e såå spännande att se när han tänkt komma ut!:) de känns som han redan e påväg å gräva sig ut iaf kan jag lova!:D haha! 
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
För er som missat så finns nu mitt nya avsnitt på gravid vecka för vecka ute!:) ber om ursäkt att jg i videon säger att jag ska prata om Villes förlossning, men gör de aldrig:( min gravidhjärna glömmer verkligen allting!:/ 
Men titta å gilla/kommentera gärna datum eller kanske något ni vill se till nästa avsnitt?:) 

Puss å godnatt ? 

Har förövrigt på mig världens snyggaste å skönaste tskirt ifrån Bubbleroom  som ni hittar å kan köpa HÄR  🙂 

?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Helene

  Jag får väl gissa på 25nov, samma dag som vår prinsessa ska komma ut. Har planerat KS.
  Känner de samma med vikten, är så jobbigt att ställa sig på vågen. Numera kollar bara BM av vikten och jag blundar, haha! Skulle jag titta hade jag aldrig vågat äta mina ostbågar på kvällarna så jag lever nu lyckligt ovetandes. Haha!

 2. Annika - gravid med fyran

  Så jobbig känsla när de gäller vikten. Men du är jättefin och 9 kilo är egentligen inte mycket. Även om de inte spelar nån roll va någon annan tycker, ens egen känsla är ju de som betyder något. Jag har nog gått upp 16 kilo tror jag. Är i v33. Med dom andra barnen gick jag upp över 30! Så jag är ändå nöjd ?❤️ Kram

 3. Ellen

  Känner så igen mig med vikten.. jag har hittills gått upp 10kg och de är jobbigt både för foglossningen o även för psyket. Jag har flera år av ätstörningar i bakgrunden och där är väl problemet med att jag mår dåligt över att gå upp i vikt.. i början av graviditeten gick jag ned en massa av näringsbrist och uttorkad kände mig mer nöjd att få tappa massa fort i vikt men de höll ju knappat bm med om. Försöker intala mig själv att alla kilo nu kommer försvinna sen efteråt & jag hoppas verkligen det !

stats