Ulrika Forsberg

Byter ut!

Mina prinsar vaknade upp för en stund sedan efter en liten nap. 

Villiam sitter och mummsar lite frukt framför barnprogram medans Hampus kryper runt överallt, haha! Galet hur snabbt de går allting, Hampus e så snabb, kryper å klättrar:) 

Och Medans villiam va på dagis idag så åkte jag å Hampus och kollade på soffor. Vi har nämnligen bestämt oss för att köpa ny soffa då den vi har är sååå stor! 

Så vi vill ha en lite mindre 🙂 
Jag tror vi hittade oss en favorit faktiskt på outlet, 10.000:- 🙂 

Vad tycker ni om den? 


Denna har vi nu, mörkare å gigantiskt!! Vi gjorde en stooor förlust på denna soffa då vi köpte den för 28.000:- å sålde den för 10.000:- men vafasen, de e sånt man får ta ibland 🙂 

Har även sålt bort mina två runda marmorbord och köpt detta att ha till den nya soffan 🙂 

Vad tror ni, kommer de bli bra?:) 

??

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria

  Jag har också kanter på mitt bord och skulle aldrig ha ett runt bord. Tycker det är både fult och opraktiskt och gör det mig eller någon annan till en dålig mamma så ta det med socialen. Jisses, man blir förvånad över hur mycket folk orkar lägga ned energi på andra.
  Tycker du gör ett bra jobb med allt du gör, imponerad över din ork att ta hand om barn och djur och relation och renovera och inreda. Starkt gjort tycker jag!!!
  Kram

 2. MammaMia

  Älskar det där bordet, kommer bli super snyggt!! Har också gjort endel förluster när man köpt o sen sålt möbler man inte blivit nöjd med, men va fasen spelar d för roll så länge som det är ens egna pengar? Jag har också alltid haft fyrkantiga bord fast att jag har/haft småbarn, inte behöver man skaffa runt bord pga av det, som sagt va det finns ju skydd.

 3. Emma

  Alltså seriöst… kommentarerna från er andra tjejer! Kanterna på bordet? Dålig inställning för hon tappade slantar på sin soffa? Jag blir fan mörkrädd.. inte okey att bete sig såhär mot varandra, om man har bara negativitet att skriva så skriv förfan inte! Jag skulle inte skriva om jag nu tyckte någon gjorde något fel, de är väl upp till dom? Tjejer ska förfan stötta varandra inte trycka ner varandra… Bläää för er blä!!!

  1. Emma Karlsson

   Håller helt med! ”Du verkar
   inte begåvats med affärsmässig talang..”?! Skriver man så har man uppenbarligen själv inte begåvats med social talang iallafall. Varför ska man ens yttra sig mot någon som man själv väljer att gå in och läsa bloggen hos? Patetiskt!

 4. Malin

  Superfint bord! Jag byta dock ut mitt fyrkantigabord till ett runt nu när dottern börja krypa. Kommer garanterat byta tillbaka till ett fyrkantigt när småbarnstiden är över 🙂

 5. Isabelle Gyllenklint

  Skrämmande inställning att ”det är sånt man får ta ibland”. Du verkar inte ha begåvats med en affärsmässig talang…

stats