Ulrika Forsberg

Då va vi där igen..

Ja..magsjukan är tillbaka här hos oss… 

villiam har spytt hela morgonen/dagen!

Jag ber å hoppas att resten av familjen slipper denna gång.. 

så läget just nu är magsjuk villiam och en Hampus med öroninflammation, samt 2trötta föräldrar ? 

Men de är tur vi haft mycke egentid denna vecka och kunnat ”ladda nya batterier” 🙂 för i onsdags så passade ju mamma barnen medans vi åkte på bio och fika på stan! Och i fredagskväll åkte villiam till moster å kusiner och sov!, så jag och Alex hade bara Hampus hemma och fick mer sömn, å igår passade svärmor barnen medans vi åkte på en bio igen! Snacka om lyx-vecka! ? och så behövlig! 

De tackar vi för!:) 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Pardis

    Grymt med egentid!! Själv har jag en dotter på tre år och en son på 4 månader. Älskar mina barn så mkt. Men känner mig så jäkla bunden när jag ammar. Många tycker att amning är världens mysigaste stund, men sjölv tycker jag det är en pina. Önskar att lillen tig flaskan. Hur tränade ni in den?

stats