Ulrika Forsberg

Dax för förändring? 

Varje dag för mig ser väldigt lika ut! Å JAG framförallt ser exakt lika ut! Osminkad! Håret i en knut, pyjamasbyxor och ett jätte stort nattlinne! Haha! Alltså jag ser verkligen förjävlig ut! När Alex kommer hem ifrån jobbet så står jag där med mitt rosa snobben-nattlinne och mina blåa pyjamasbyxor! 

Å igår kände jag de att nu måste de fa* bli nån ändring! 

Nog för att jaga gravid å verkligen har så ont och är konstant trött, men jag måste ändå försöka rycka upp mig litegrann! Jag behöver ju inte gå runt Å se döende ut, inte varje dag iaf:P 

Så i morse började jag dagen med att lägga i en lite mörkare hårfärg just för att de ska se lite mer fräscht ut, plattade håret å sen sminkade mig! Tog även på mig en bh idag å en tajt tskirt! Haha, så nu jäklar ? 

This big mama is back! ? 

Längtar tills man kan få på sig sina vanliga Jeans och så igen bara:) 


Å idag ska vi iväg till några vänner på middag!:) lyxigt! 🙂 
?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats